„iQOO“ ruošia naują flagmaną: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins naujasis „iQOO Neo10 Pro“ išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2024-03-24, 08:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Šiemet jau debiutavo keletas šios įmonės įrenginių, o dabar ruošiamas ir dar vienas naujas modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iQOO“ ruošia naują flagmaną: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins naujasis „iQOO Neo10 Pro“ išmanusis telefonas

Praėjusių metų pabaigoje buvo pristatytas naujasis „iQOO Neo9 Pro“ išmanusis telefonas. „iQOO“ jau ruošia ir šio modelio atnaujinimą, kuris pasižymės aukščiausios klasės savybėmis. Dabar aiškėja ir pirmosios šio flagmano savybės.

Pranešama, jog naujasis „iQOO Neo10 Pro“ turėtų būti aprūpintas 1.5K raiškos LTPO AMOLED ekranu su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas turės plastikinį rėmelį, o nugarėlė bus stiklinė arba padengta dirbtine oda, priklausomai nuo spalvinio pasirinkimo.

Naujasis „iQOO“ įrenginys veikiausiai naudos „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ mikroschemų rinkinį bei veiks su didelės talpos baterija, kuri galės būti įkraunama su 120W greitojo įkrovimo technologija. Pagrindinė šio flagmano kamera turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, tačiau detalesnė informacija nėra pateikiama.

Akivaizdu, jog „iQOO Neo10 Pro“ turės aukščiausios klasės įrenginiams būdingas savybes, tačiau kada gali įvykti šio išmaniojo telefono pristatymas – kol kas nėra aišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas