Ir vėl prasideda „Apple“ kopijavimas? „Huawei“ anonsuoja naują telefoną, spėkite į ką jis panašus

Lukas Snarskis

2020-11-03, 16:35 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

1 komentaras
Ir vėl prasideda „Apple“ kopijavimas? „Huawei“ anonsuoja naują telefoną, spėkite į ką jis panašus

Kinijos kompanija „Huawei“ dar balandžio mėnesį pristatė „Nova 7 SE“, o praėjusį mėnesį buvo išleistas ir „Nova 7 SE 5G“. Panašu, kad šiemet sulauksime ir dar vieno „Nova“ serijos telefono. Šiandien kompanijos atstovai paskelbė, kad naujasis „Nova 8 SE“ bus pristatytas jau lapkričio 5 dieną.

Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“, kompanijos atstovai paskelbė įrašą, kuris patvirtina, kad „Nova 8 SE“ turės net keturias galines kameras, bei turės plokščių šonų dizainą. Daugeliui tai neabejotinai sukels asociacijas su JAV milžinės „Apple“ pademonstruotais „iPhone 12“ įrenginiais. Dešinėje rėmelio pusėje mes turėsime garso reguliavimo bei telefono įjungimo/išjungimo mygtukus.

Dar vienas „Huawei“ išplatintas plakatas atskleidžia ir „Nova 8 SE“ modelių spalvas, o taip pat ir tai, kad išmanusis įrenginys turės 6,53 colių įstrižainės OLED ekraną, 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą bei 66 vatų greitojo krovimo funkciją. Nors „Huawei“ ir neskelbia visų šio išmaniojo telefono specifikacijų, tačiau ganduose minimos ir kai kurios kitos įrenginio savybės.

Sklinda gandai, kad „Huawei Nova 8 SE“ turės 60 Hz atsinaujinimo dažniu pasižymintį Full HD+ raiškos ekraną, o pirkėjams bus pasiūlyti du modeliai su skirtingais procesoriais - „Dimensity 720“ arba „Dimensity 800U“. Kaip jau minėjome, pagrindinė kamera turės 64 MP sensorių, o greta rasime ir 8 MP bei dvi 2 MP jutikliais aprūpintas kameras. Išmaniojo veikimą palaikys 3800 mAh talpos baterija.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas