Išardytas naujasis „Google“ išmanusis telefonas: atskleistos iki šiol negirdėtos detalės, tačiau tai dar ne viskas

Arnas Balčiūnas

2023-05-29, 07:15

0 komentarų

Praktiškai privalomas naujojo „Google“ išmaniojo telefono „Pixel 7a“ išardymas „JerryRigEverything“ kanale baigėsi netikėtais rezultatais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išardytas naujasis „Google“ išmanusis telefonas: atskleistos iki šiol negirdėtos detalės, tačiau tai dar ne viskas

Naujausias „Google“ išmanusis telefonas su „Android“ turi vieną kitą vidinę detalę, kuri nebuvo atskleista neseniai vykusiame anonse „I/O 2023“ metu, todėl įprastas vaizdo įrašas tapo savalaikiu pasakojimu apie tai, kaip svarbu išlikti budriems ir informuotiems nuolat besikeičiančiame vartotojiškų technologijų pasaulyje.

„Google Pixel 7a“ dabar yra pigiausias naujas „Pixel“ išmanusis telefonas, taip pat patvariausias, remiantis „JerryRigEverything“ testavimo proceso rezultatais. Jis buvo daug sklandesnis nei „Pixel 7 Pro”, nors ir su ypač išsamia „Art Class with Jerry“ versija, dėl ko polikarbonato galinėje panelėje buvo išraižytas tam tikras kardas.

Tačiau ta pati sąnaudų taupymo priemonė buvo tik vienas iš kelių posūkių, kai „Pixel 7a” antrą kartą pasirodė populiarioje „YouTube“ paskyroje. Jei kas nors norėtų panelę nuimti, geriau tam nenaudoti statybinio feno, kaip įprasta, kad ji neišsilydytų.

„Google“ taip pat apsunkino „Pixel 7a” išardymą įdėdami ne mažiau nei 15 T4 varžtų, jau nekalbant apie 2 dar mažesnius, “linksmumo dėlei” įdėtus T2 varžtus, kad būtų lengviau apsaugoti laidines ir naujas belaidžio įkrovimo jungtis. Tačiau tai nėra vienintelis neįprastas dalykas naujajame vidutinės klasės telefone.

Visiškai išardžius vidines dalis, „Pixel 7a” ekrane buvo pastebėtas paslaptingas skaidrus kvadratas po skylute asmenukių kamerai, o tai sukelia prisiminimus, bent jau „JerryRigEverything” vedėjui Zachui Nelsonui, apie naujausią „Google Nest“ „paslėpto mikrofono“ skandalą.

Visgi, šiame „Google Pixel 7a“ išardyme nebuvo jokių akivaizdžių neatskleistų jutiklių ar kitos įrangos įrodymų. Todėl gali būti daug kitų paaiškinimų dėl įrenginio „paslėpto lango“, įskaitant apleistą „Soli for mobile“ projektą. Vėlgi, kaip teigia Nelsonas, tai yra geras priminimas, kad reikia žinoti apie technologijas ir tai, kas vyksta jų viduje, „kol vidus nepamatė jūsų“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas