Išleistas vasario mėnesio „Android“ atnaujinimas: atsinaujinti gali visi „Google“ telefonų turėtojai, pasiūlys keletą svarbių patobulinimų

Lukas Snarskis

2024-02-09, 07:46

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet išleidžia naują „Android“ operacinės sistemos versiją, kurios laukia kiekvienas, turintis su šia platforma veikiantį išmanųjį telefoną. Kiekvieną mėnesį taip pat išleidžiami ir mažesni atnaujinimai, kurie išsprendžia anksčiau buvusias problemas ar pasiūlo kažkokių naujovių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išleistas vasario mėnesio „Android“ atnaujinimas: atsinaujinti gali visi „Google“ telefonų turėtojai, pasiūlys keletą svarbių patobulinimų

Anksčiau buvo įprasta, jog pirmąjį mėnesio pirmadienį „Google“ išleidžia „Android“ operacinės sistemos atnaujinimą, tačiau toks planavimas buvo nutrauktas dar praėjusiais metais. Kaip bebūtų, praėjusį pirmadienį, bent jau trumpam, buvo sugrįžta prie šio įpročio.

„Google“ išleido „Android“ platformos atnaujinimą, kurį jau gauna visi „Pixel“ išmaniųjų telefonų savininkai. Kaip ir įprasta, šis naujinys pasieks ne visus „Google“ sukurtų įrenginių turėtojus iškart, todėl jeigu dar negavote šio atnaujinimo – rekomenduojame pasitikrinti kiek vėliau.

Po sėkmingo atnaujinimo, visi „Pixel“ išmanieji telefonai turėtų veikti su UQ1A.240205.002 versijos programine įranga, išskyrus „Pixel 8“ serijos modeliai. Pastarųjų įrenginių programinės įrangos versija bus žymima kaip UQ1A.240205.004. Tiesa, didelių naujovių šis „Android“ naujinys nepasiūlys.

Skelbiama, jog programinės įrangos atnaujinimas atkeliauja su bendrais sistemos stabilumo ir našumo patobulinimais, nedideliais kamerų patobulinimais „Pixel 8“ serijos įrenginiams bei keletą kitų smulkių pataisymų. Ši „Android“ versija turėtų išspręsti „Pixel 8“ serijos ekrano problemas, taip pat ir „Pixel Fold“ modelio išorinio ekrano problemas.

„Google“ pažymi, kad šis atnaujinimas pagerins ir „Wi-Fi“ ryšio stabilumą bei veikimą naujausiuose bendrovės išmaniuose telefonuose, o taip pat turėtų pagerinti ir kai kurių trečiųjų šalių programėlių veikimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas