Išmaniojo telefono įkrovimas vos per 9 minutes: „Realme“ jau netrukus sudrebins telefonų rinką, ruošiamas neįtikėtinas flagmanas

Lukas Snarskis

2022-12-24, 15:30 (atnaujinta 2022-12-26, 01:29)

3 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Šių metų pradžioje buvo pristatytas ir „GT Neo 3“ flagmanas, o jau netrukus kinai ir vėl atsidurs viršūnėje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išmaniojo telefono įkrovimas vos per 9 minutes: „Realme“ jau netrukus sudrebins telefonų rinką, ruošiamas neįtikėtinas flagmanas

„Realme“ jau kuris laikas ruošia naująjį „GT Neo 5“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti 2023 metų pradžioje. Jau dabar žinoma, jog „Realme GT Neo 5“ seriją sudarys du įrenginiai, o vienas jų turės 150W greitąjį įkrovimą. Negana to, galingesnis modelis pasiūlys dar įspūdingesnes įkrovimo galimybes.

Remiantis naujausia informacija, vienas iš „Realme“ flagmanų turės net 240W greitąjį įkrovimą, o jeigu tokie gandai pasitvirtintų – tai būtų greičiausiai įkraunamas išmanusis telefonas pasaulyje. Šiai dienai didžiausią spartą siūlo „Xiaomi“ dukterinės kompanijos „Redmi“ naujiena – „Note 12 Pro+“ variantas, kuris aprūpintas 210W įkrovimo technologija.

„Realme“ greičiausiai panaudos „Oppo“ sukurtą greitą įkrovimo technologiją, kuri 4500 mAh talpos bateriją gali įkrauti vos per 9 minutes. Šis sprendimas buvo pademonstruotas dar šių metų vasarį, Barselonoje įvykusioje „MWC 2022“ parodoje. Tai, kad „Realme GT Neo 5“ gali naudoti būtent šį sprendimą, patvirtina ir socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodžiusi informacija.

Socialinėje erdvėje pasirodė „Realme“ flagmanui skirtas įkroviklis, kuris ne tik palaiko 240W greitąjį įkrovimą, bet ir gali pasiūlyti 65W „Power Delivery“ įkrovimo galimybę. Be itin greito krovimo, „GT Neo 5“ turėtų pasiūlyti ir galingąjį „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Kol kas išlieka neaišku kada „Realme“ ketina pristatyti naujuosius „GT Neo 5“ serijos išmaniuosius telefonus. Žvelgiant į ankstesnį flagmanų išleidimą, tikėtina, kad tai įvyks vasario – kovo mėnesiais, o daugiau informacijos apie tai turėtų paaiškėti jau po naujų metų.

3 komentarų

realme independet company

realme nesiskaito prie Oppo, ji skaitosi kaip atskira imonė, kuri sukurta buvo 2018. ten tik kuri laika buvo kaip Oppo sub-brand, bet prezidentas kaip ir paliko Oppo ir įkūrė atskirai įmone Realme siekdami sukurti pažangius jaunimui išmanius įrenginius.

Petras

Viskas priklauso BBK koncernui, be skirtumo oppo, vivo oneplus , realme ir tt

bbd koncernas

Na bbk vaidmuo kaip gamykla į jos grupe įeina šitos kompanijos. bet pats realme yra atskirai nuo oppo kaip įmonė. o kalbant apiie bbk išvis ten palaiko ryši su rusija įkūrta autorizuotu centru servisu ir gamyklu net jaučiu tai nenustebčiau jei surinktais duomenim kinai su rusais pasidalina. realiai visos kompanijos, kurios įeina bbk gamyklai nėra patikimos

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas