Išskirtinis „Samsung“ pasiūlymas: 2022 metų flagmanus galima įsigyti už ypatingą kainą, tačiau tokia galimybė prieinami ne visiems

Lukas Snarskis

2023-04-23, 13:10

1 komentaras

Dar visai neseniai, „Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai. Niekam ne paslaptis, jog naujausi bendrovės produktai visuomet kainuoja ganėtinai daug. Tačiau kompanija turi pasiūlymą, kuris leis sutaupyti.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Išskirtinis „Samsung“ pasiūlymas: 2022 metų flagmanus galima įsigyti už ypatingą kainą, tačiau tokia galimybė prieinami ne visiems

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ turi savo atnaujintų išmaniųjų telefonų programą, kurios dėka pirkėjai gali įsigyti naudotis, tačiau puikiai veikiančius bendrovės įrenginius. Kompanija dabar įtraukia ir praėjusių metų flagmanus į šią programą, o tai reiškia, kad gerbėjai galės įsigyti 2022 metų flagmanus už žemesnę kainą.

JAV rinkoje „Samsung“ siūlo įsigyti „Galaxy S22“, „Galaxy S22+“, o taip pat ir „Samsung Galaxy S22 Ultra“, kurie buvo naudoti, tačiau paties gamintojo parduodami dar kartą. Pavyzdžiui, „Galaxy S22“ modelis parduodamas nuo 619 JAV dolerių, nors jo pradinė kaina buvo 849,99. „Samsung Galaxy S22+“ kaina prasideda nuo 769, o „Ultra“ modelio – nuo 919 JAV dolerių.

„Samsung“ sertifikuotiems naujiems įrenginiams atliekamas 132 punktų patikrinimas, kad būtų užtikrinta kokybė, kuri prilygsta naujiems modeliams. Negana to, gamintojas suteikia ir vienerių metų garantiją. Į kiekvieną telefoną įdedamas naujas akumuliatorius, atnaujinama programinė įranga, o prireikus - naujas ekranas, kameros ir garsiakalbiai. Dėžutėje taip pat gausite naują įkrovimo laidą, naują naudotojo instrukciją ir naują SIM kortelės adatėlę.

Tiesa, tokius „Samsung“ išmaniuosius telefonus galima įsigyti tik JAV rinkoje. Pietų Korėjos milžinė nesiūlo analogiškos programos Lietuvoje ir kol kas nėra žinoma ar kada ketina tai padaryti.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas