Jau išardytas naujasis „iPhone 11 Pro Max“ – paaiškėjo keletas įdomių detalių

Lukas Snarskis

2019-09-19, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:31)

0 komentarų
Jau išardytas naujasis „iPhone 11 Pro Max“ – paaiškėjo keletas įdomių detalių

JAV milžinė „Apple“ visai neseniai pristatė savo naujausius „iPhone“ telefonus, kurių šiemet, kaip jau tampa įprasta, bus trys. Įprasta ir tai, jog po kiekvieno „iPhone“ pristatymo dalis specifikacijų yra apgaubta paslaptimis.

Ir nors kol kas oficialiai nėra paskelbtos naujųjų „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ baterijų talpos ir operatyviosios (RAM) atminties kiekis, tačiau ši informacija jau atsiranda internete. Visai neseniai kažkas išardė naujutėlį „iPhone 11 Pro Max“ modelį ir taip išsiaiškino aukščiau paminėtus duomenis.

Pranešama, jog „iPhone 11 Pro Max“ turi 3969 mAh talpos bateriją, kuri, kaip galima matyti nuotraukose, yra L raidės formos. Tiesa, būtent tokios talpos bateriją mums sufleravo ir Kinijos ryšio sertifikavimo agentūra „TENAA“. Tapo aišku ir tai, jog šis flagmanas turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Įdomu ir tai, jog „Apple“ gamindami naujuosius „iPhone“ naudoja daug perdirbtų labai retų žemės metalų. Teigiama, kad perdirbus 100 000 „iPhone“ telefonų galima atgauti 32 kg retų metalų, kurie yra kritiškai reikalingi gaminant išmaniuosius telefonus.

Jeigu svarstote apie naujųjų „Apple“ telefonų įsigijimą, tai jų kainas galite rasti portale kainos.lt. Čia Jūs rasite geriausius kainų pasiūlymus iš populiariausių lietuviškų parduotuvių ir taip galėsite išsirinkti tinkamiausią variantą sau. „iPhone 11“ kainas stebėti galite paspaudę šią nuorodą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas