Jau rugsėjį turėtumėme išvysti naująjį „Redmi Note 14 Pro“ išmanųjį telefoną, aiškėja, kad čia nebeliks vienos išskirtinės savybės

Lukas Snarskis

2024-06-26, 12:00 (atnaujinta 2024-06-26, 12:19)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o nemažą populiarumą nulemia ir platus įrenginių asortimentas.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Jau rugsėjį turėtumėme išvysti naująjį „Redmi Note 14 Pro“ išmanųjį telefoną, aiškėja, kad čia nebeliks vienos išskirtinės savybės

Rugsėjo mėnesį „Redmi“ gali pristatyti naujuosius „Note 14“ serijos išmaniuosius telefonus, o neseniai pasirodė pirmieji pranešimai apie „Redmi Note 14 Pro“ modelį. Ankstesnės kartos įrenginys turėjo 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą, tačiau tokios savybės gali nebelikti naujame variante.

Remiantis naujausia informacija, „Redmi Note 14 Pro“ gali būti pristatytas tik su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu naudojančia pagrindine kamera. Kodėl gamintojas ketina priimti tokį sprendimą – nėra žinoma, neskelbiama ir detalesnė pagrindinio objektyvo informacija.

„Note 14 Pro“ modelis veikiausiai turės 1.5K raiškos ekraną su lenktomis jo kraštinėmis. Internete buvo pasirodę pranešimų ir apie periskopinį objektyvą, tačiau tokios kalbos neturėtų virsti realybe, atskleidžia šaltiniai Kinijoje.

Įdomu ir tai, kad, palyginti su ankstesne karta, pasikeis galinės kameros salelės dizainas – „Redmi“ veikiausiai pasirinks centruotą elipsės formos kamerą, kuri turėtų būti panaši į tai, ką šiuo metu matome itin aukštos klasės vaizdo flagmanuose iš Kinijos. Ir tai yra kol kas viskas, kas žinoma apie šį rudenį pasirodantį „Redmi“ išmanųjį telefoną.

Kaip jau minėjome, „Redmi Note 14 Pro“ turėtų debiutuoti rugsėjo mėnesį, o į Europą šis išmanusis telefonas veikiausiai atvyks lapkričio pabaigoje arba gruodžio pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas