Jokiu būdu neatidarykite šio vaizdo įrašo: prieš du metus įkeltas klipas kai kuriems telefonams gali būti itin pavojingas, sužinokite kas čia vyksta!

Išmanieji telefonai kartais susiduria su pačiomis netikėčiausiomis problemomis. Dar 2020 metais paprasčiausia ekrano nuotrauka galėjo padaryti didžiulę žalą, o dabar problemų pridaro ir vaizdo įrašas, kuris jau keletą metų įkeltas „YouTube“ platformoje.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Jokiu būdu neatidarykite šio vaizdo įrašo: prieš du metus įkeltas klipas kai kuriems telefonams gali būti itin pavojingas, sužinokite kas čia vyksta!

Internete paplito vartotojų skundai, kurie skirti prieš keletą metų į „YouTube“ platformą įkeltam vaizdo įrašui. Pasirodo, jog kai kurių išmaniųjų telefonų savininkai susiduria su problemomis. Vartotojai skundžiasi, jog jų įrenginiai tiesiog pastringa, o kai kurie praneša susidūrę su ryšio problemomis, tačiau bėdos išsisprendžia perkrovus prietaisą.

„Reddit“ platformoje skelbiama, kad tarp pažeidžiamų įrenginių – „Pixel 6“ ir „Pixel 7“ išmanieji telefonai. Apie tokią problemą patvirtino ir portalo „The Verge“ redakcija, kuri bandė peržiūrėti šį „YouTube“ vaizdo įrašą. Jų naudojamas „Google Pixel 6“ išmanusis telefonas pastrigo. Įdomu tai, jog su šia problema susiduria ne visi „Google“ telefonų savininkai, mat kai kurie sako, kad neturi jokių problemų peržiūrint minimą vaizdo įrašą.

Netikėtus „Google“ telefonų savininkų problemos kilo su „YouTube“ platformoje įkelta siaubo filmo „Alien“ ištrauka. Dviejų metų senumo vaizdo įrašas, kuris įkeltas 4K raiškos internete gyvuoja jau kuris laikas, tačiau problemos iškilo tik šią savaitę. Savo skaitytojams rekomenduojame neperžiūrėti šio įrašo, tačiau jeigu labai norite tai padaryti – spauskite čia.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kodėl kai kurie „Google“ sukurti išmanieji telefonai susiduria su problemomis, o pati gamintoja į šią situaciją dar nesureagavo. Vartotojai spėliojo, kad problema gali būti susijusi su tuo, kaip „pixel“ telefonai tvarkosi su spalvomis. Labai panaši problema jau buvo ištikusi kai kurių įrenginių vartotojus. Dar 2020 metais nuo to kentėjo „Samsung“ vartotojai.

Priminsime, kad tuomet technologijų bendruomenėje pasirodė informacija, jog viena nemodifikuota 6144 x 3950 rezoliucijos nuotrauka, užfiksuota „Nikon D850” fotoaparatu gali sukelti rimtų problemų naujesniems „Samsung” telefonams. Jei ji nustatoma kaip ekrano fonas, išmanusis staiga persikrauna, o jo ekranas netrukus pradeda nesustabdomai blyksėti. Apie šio paveikslėlio sukeltas problemas pranešė ir „Google Pixel” ir kai kurių kitų Android telefonų savininkai.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

pabandžiau video

tai duoda tik 1080p raiška youtube ant telefono žiūrėti, nežinau ar ten pavadintas 4K ar tiesiog tik duoda 1080p, nes pats telefonas nepalaiko galimai tiek, na ir niekas nelagino ten nestriginėjo... bet jokia naujiena kad aukštos raiškos sunkiau apdoroti, jeigu intikas silpnas gali striginėt, jei ekranas tiek nepalaiko tai irgi..

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas