Kai elementariausi dalykai tampa tikru galvos skausmu: „Apple“ naudojama orų programėlė ir vėl susiduria su problemomis

Lukas Snarskis

2023-05-12, 12:31

0 komentarų

Kažkas tikrai vyksta su „Apple“ komanda, atsakinga už „Apple Weather“ programėlę. Galime padėti į šalį kepurę iš folijos, tačiau keista pagalvoti, kad programėlės veikimas per mažiau nei mėnesį nutrūksta jau trečią kartą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kai elementariausi dalykai tampa tikru galvos skausmu: „Apple“ naudojama orų programėlė ir vėl susiduria su problemomis

Balandį programa patyrė du skirtingus paslaugų sutrikimus, o dabar kai kuriems vartotojams ji vėl neveikia. Panašu, kad šiuo metu problema turi įtakos keliems „iOS“ / „iPadOS“ vartotojams. Tačiau tai gali greitai pasikeisti, jei vis atsiras daugiau pranešimų.

Iš „Twitter“ gaunami pranešimai, patvirtinantys, kad „Apple Weather“ nuo šio ryto tinkamai neveikia. Verta paminėti, kad „Apple“ nepripažino jokios problemos savo sistemų būsenos puslapyje. „9to5Mac“ darbuotojai patvirtina problemą, nes „Apple Weather“ valdiklis šiuo metu rodo „Nėra oro duomenų“. Atrodo, kad informacija apie orus šiuo metu neveikia, tačiau pranešime teigiama, kad pakeitus miestą, ji grįžta į įprastą būseną.

Be to, kai kurie vartotojai teigia, kad jei paliksite programos ekraną atidarytą šiek tiek ilgiau po to, kai nepavyks įkelti informacijos, ji pradės veikti.

Primename, kad balandį programa „Weather“ veikė panašiai. Programėlė lėtai įkeldavo orų duomenis ir keliems vartotojams neveikė tinkamai, nepaisant jų buvimo vietos. Po kelių pranešimų „Apple“ išsprendė problemą, tačiau tai įvyko dar vieną kartą tą mėnesį.

Dabar programėlė vartotojams sukelia galvos skausmą jau trečią kartą per mažiau nei mėnesį. Manome, kad tai suteiks šiek tiek jėgų konkurencijai orų segmente. „App Store“ yra daugybė alternatyvų, o nuolatinės problemos, susijusios su numatytąja programėlė, gali suteikti šioms programoms galimybę užkariauti vartotojų simpatijas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas