Kai kurių „Xiaomi“ telefonų turėtojų laukia fantastiškos naujienos: netrukus pasirodys atnaujinimas, kuris pasiūlys išskirtines galimybes senesniems bendrovėms įrenginiams

Lukas Snarskis

2024-03-24, 15:00

0 komentarų

„Xiaomi“ dar ne taip seniai pristatė „Xiaomi 14“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Xiaomi 14“, o taip pat ir „Xiaomi 14 Pro“. Vasario pabaigoje debiutavo ir dar vienas bendrovės produktas – aukščiausios klasės „Xiaomi 14 Ultra“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kai kurių „Xiaomi“ telefonų turėtojų laukia fantastiškos naujienos: netrukus pasirodys atnaujinimas, kuris pasiūlys išskirtines galimybes senesniems bendrovėms įrenginiams

Naujasis „Xiaomi 14 Ultra“ yra labai panašus į savo pirmtaką, kuris debiutavo praėjusiais metais. Ir nors abu įrenginiai atrodo kone identiškai, tačiau gamintojas atliko tam tikrus atnaujinimus. Žinoma, bene didžiausias šio modelio privalumas – puikios kameros.

Išmanusis naudoja „Xiaomi“ sukurtą AISP sistemą, kuri iki šiol buvo išskirtinė šio įrenginio savybė. Ir nors anksčiau buvo galvota, jog šiai sistemai veikti reikalingas atskiras lustas, tačiau Kinijos technologijų bendrovės atstovai taip nemano.

Gamintojas neseniai surengė „Civi 4 Pro“ modelio pristatymą, apie ką plačiau skaityti galite paspaudę čia. Šio renginio metu paaiškėjo, jog AISP algoritmas netrukus pasieks ir senesnius „Xiaomi“ produktus. Tikėtina, kad tokią galimybę jau netrukus gaus „Xiaomi 14“ ir „Xiaomi 14 Pro“.

Įdomu ir tai, jog šią sistemą, kuri skirta telefonuose esančioms kameroms, turėtų atkeliauti ir į „Xiaomi 13 Ultra“ išmanųjį telefoną, kuris buvo pristatytas praėjusiais metais. Kaip bebūtų, kol kas nėra žinoma kada tai galėtų įvykti. Neaišku ir ar ši naujovė bus prieinama Europoje parduodamiems modeliams.

„Xiaomi“ sukurta AISP sistema yra dirbtinio intelekto modulį naudojantį fotografavimo platforma, kurios skaičiavimo galia yra 60 topsų. Tai suteikia ne tik skaičiavimo galimybes dideliems skaičiavimo fotografijos modeliams, bet ir itin didelio našumo galimybes visai vaizdavimo sistemai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas