Kamerų ekspertai išbandė naująjį „Google“ flagmaną ir sako, kad yra tik vienas išmanusis telefonas, kuris šiuo metu fotografuoja geriau

Lukas Snarskis

2024-08-23, 10:55

0 komentarų

Naujasis „Huawei” flagmanas sulaukė „DxOMark“ ekspertų įvertinimo ir buvo pripažintas kaip geriausias kameras turintis išmanusis telefonas. „Pura70 Ultra” modelis surinko 163 reitingo taškus ir aplenkė iki šiol pirmavusį „Honor Magic6 Pro“, pelniusį 158 taškus.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Kamerų ekspertai išbandė naująjį „Google“ flagmaną ir sako, kad yra tik vienas išmanusis telefonas, kuris šiuo metu fotografuoja geriau

„DxOMark“ kamerų ekspertai jau išbandė ir neseniai pristatė „Google Pixel 9 Pro XL“ išmanųjį telefoną, kuris sulaukė itin solidaus įvertinimo ir pakilo į antrąją reitingo. Naujasis „Google“ flagmanas pelnė 158 taškus ir nusileido tik anksčiau išleistam „Huawei“ šedevrui.

„Pixel 9 Pro XL“ modelis turi 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.68 diafragma ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Nugarėlėje taip pat įmontuotas ir 48 MP raiškos plataus kampo objektyvas, o trečioji kamera – periskopinis teleobjektyvas, kuris pasiūlys 48 MP raišką ir 5x optinio priartinimo galimybę.

„DxOMark“ ekspertai pažymi, jog naujasis „Google“ flagmanas siūlo gerą ekspoziciją, neutralų baltos spalvos balansą ir gražias spalvas. Išmanusis telefonas taip pat siūlo greitą ir patikimą automatinį fokusavimą, gerą tekstūros ir triukšmo kompromisą ryškioje šviesoje.

„Google Pixel 9 Pro XL“ pagyrų sulaukė ir dėl gero vaizdo stabilizavimo statiniuose ir judančiuose kadruose, o peržiūros vaizdas ekrane yra labai artimas tam, kas užfiksuota. Tiesa, „DxOMark“ pastebi ir keletą trūkumų. Vienas iš jų – dinaminio diapazono nestabilumas pasikartojančiuose kadruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas