Kamerų ekspertai įvertino naująjį „Galaxy A54 5G“ telefoną: savo pirmtaką aplenkė šviesmečiais, tačiau pasitempti dar yra kur

Arnas Balčiūnas

2023-03-21, 07:16

0 komentarų

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių, tačiau kitąmet jų gali būti kiek mažiau nei anksčiau. Bendrovės vadovai nusprendė imtis pertvarkymo „Galaxy A“ linijoje, o prieš keletą dienų į Lietuvą atvyko ir du nauji modeliai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kamerų ekspertai įvertino naująjį „Galaxy A54 5G“ telefoną: savo pirmtaką aplenkė šviesmečiais, tačiau pasitempti dar yra kur

Technologijų bendrovė „Samsung“ pristatė naujus išmaniuosius telefonus – „Galaxy A34 5G“ ir „Galaxy A54 5G“. Būtent pastarąjį modelį jau išbandė ir kamerų specialistai iš „DxOMark“, kurie naujajam modeliui skyrė 107 taškus. Tai yra žymiai geresnis įvertinimas nei pernai pristato „Samsung Galaxy A53 5G“ varianto, kuris surinko tik 79 balus.

Bendrame išmaniųjų telefonų reitinge, kurį sudarė „DxOMark“, naujasis „Samsung“ modelis užėmė 84 vietą ir pagal savo įvertinimą lenkia tokius modelius kaip „Huawei P40“, „Google Pixel 4a“ ar daugelį „Samsung“ vidutinės klasės įrenginių, kurie buvo išleisti pernai ar dar anksčiau.

„DxOMark“ kamerų specialistai pažymi, jog naujojo „Galaxy A54 5G“ nugarėlėje esančios kameros pasižymi plačiu dinaminiu diapazonu esant geram apšvietimui ar fotografuojant lauke, o taip pat ir geru detalumu, fotografuojant kraštovaizdžius. Pažymima ir tai, jog įrenginys turi tikslų bei spartų automatinį fokusavimą. Žinoma, šio modelio kameros turi ir tam tikrų trūkumų.

Pažymima, jog „Samsung Galaxy A54 5G“ pasižymi ne itin stabiliu baltos spalvos balansu, o fotografuojant makro režimu pastebimos ir fokusavimo klaidos, kuomet fiksuojami judantys objektai. Tarp trūkumų įvardintas ir fotografavimas kontrastingose scenose ir tuomet kai kadre nemažai judančių objektų.

Priminsime, jog išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo bei 5 MP makro sensorius. Priekinėje „Galaxy A54 5G“ modelio dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Samsung Galaxy A54 5G“ aprūpintas 6,4 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Šio įrenginio veikimu rūpinsis „Samsung Exynos 1380“ procesorius su 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas