Karščiausios „Motorola“ naujienos – pakeliui į Europą: netrukus debiutuos „Moto Edge 40“ serijos flagmanai

Arnas Balčiūnas

2023-03-28, 07:15

0 komentarų

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie „Motorola“ ruošiamus naujus išmaniuosius telefonus. Dar visai neseniai rašėme apie netrukus pasirodantį „Moto G Power (2023)“ modelį, tačiau netrukus galime sulaukti ir dar vienos naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Karščiausios „Motorola“ naujienos – pakeliui į Europą: netrukus debiutuos „Moto Edge 40“ serijos flagmanai

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Motorola Edge 40 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris kartu su „Moto Edge 40“ sudarys to paties pavadinimo „Motorola“ flagmanų seriją. Dabar jau aišku, kad europiečiams ruošiamas „Pro“ variantas bus toks pats kaip „Moto X40“, kuris kiek anksčiau debiutavo Kinijos rinkoje.

Tai reiškia, kad į Europą atvykstantis „Motorola Edge 40 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ bei 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 128, 256 arba 512 GB vidinės atmintinės opcijas, o čia bus naudojami UFS 4.0 lustai. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „My UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

Išmanusis telefonas pasižymės 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Ši 10 bitų panelė taip pat pasižymi HDR10+ palaikymu bei turi net 165 Hz atsinaujinimo dažnį. Verta pastebėti, jog tai yra pirmasis išmanusis rinkoje, turintis tokį aukštą ekrano atsinaujinimo dažnį. „Moto Edge 40 Pro“ taip pat aprūpintas IP68 saugumo sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui, o ekranas apsaugotas „Gorilla Glass Victus“ stiklu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta rasime ir dar vieną tokios pačios raiškos objektyvą, kuris skirtas plataus kampo nuotraukoms fiksuoti. Trečioji kamera – 12 MP raiškos teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe. Priekinėje „Motorola Edge 40 Pro“ dalyje rasime ir 60 MP asmenukių kamerą.

„Moto Edge 40 Pro“ modelio veikimą palaikys 4600 mAh talpos baterija su 125W greituoju įkrovimu, o gamintojas atskleidė ir tai, jog iki 50 proc. baterijos bus galima įkrauti vos per 7 minutes.

Kalbant apie „Moto Edge 40“ išmanųjį telefoną, jis turės 6,55 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 144 hz atsinaujinimo dažniu. Šis „Motorola“ įrenginys veiks su „MediaTek Dimensity 8020| procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Standartinio modelio nugarėlėje rasime tą pačią pagrindinę kamerą kaip ir „Pro“ varianto, tačiau kitos kameros bus kitokios. Pranešama, jog „Moto Edge 40“ turės 13 MP plataus kampo kamerą, o priekinėje telefono dalyje bus įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Šio išmaniojo veikimą palaikys 4 400 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu bei 15W belaidžiu įkrovimu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada „Motorola“ ketina pristatyti šiuos išmaniuosius telefonus. Atsižvelgiant į tai, jog internete pasirodo vis daugiau informacijos – tai gali įvykti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas