Ketinate įsigyti „iPhone“ telefoną? Neskubėkite to daryti dabar, netrukus gali kristi kainos

Lukas Snarskis

2020-09-13, 11:05 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
Ketinate įsigyti „iPhone“ telefoną? Neskubėkite to daryti dabar, netrukus gali kristi kainos

Daugeliui išmaniųjų telefonų gamintojų yra įprasta sumažinti savo praėjusios generacijos įrenginių kainas, prieš pristatant naujienas. Taip elgiasi daugelis Kinijos kompanijų, tačiau tai yra kiek neįprastas veiksmas „Apple“. Ekspertai įsitikinę, jog po „iPhone 12“ pristatymo turėtų smarkiai sumažėti senesnių modelių kaina.

Teigiama, jog pastaruoju metu itin ženkliai sumažėjo „iPhone 11“ ir „iPhone SE2“ pardavimai. Jeigu ketinate įsigyti kažkurį iš šių telefonų – tai gali būti ženklas, kad Jums vertėtų palaukti naujųjų „Apple“ flagmanų pristatymo. Pasirodžius „iPhone 12“ serijos įrenginiams, tikimasi, jog bus sumažintos aukščiau minimų „iPhone 11“ bei „iPhone SE2“ telefonų kainos. Tam nemažai įtakos gali turėti ne tik naujų produktų pristatymas.

Kaip skelbia „JPMorgan Chase“, dėl koronaviruso šiuo metu yra atidaryti tik 58 proc. „Apple“ parduotuvių JAV ribose, kai birželį šis skaičius siekė 80 proc. „Wave7 Research“ atlikta apklausa parodė ir tai, jog dauguma žmonių yra suinteresuoti taupyti pinigus šiuo metu ir laukia naujųjų „Apple“ produktų pristatymo, kuomet paaiškės ar „iPhone 12“ serijos flagmanai išties yra verti dėmesio, o gal tiesiog geriau įsigyti senesnės kartos gamintojo įrenginį.

Primename, jog šiemet „Apple“ ketina pristatyti keturis „iPhone“ telefonus – tai „iPhone 12“ ir „12 Max“ bei „iPhone 12 Pro“ ir „12 Pro Max“. Visi nauji „iPhone“ modeliai turės naujas AMOLED matricas, kurias, kaip ir pernai, gamins „Samsung”. Mūsų rinkoje prognozuojamos panašios kainos kaip praėjusiais metais:

  • „iPhone 12”: 799 - 849 eur
  • „iPhone 12 MAX”: 899 - 969 eur
  • „iPhone 12 PRO”: 1149 - 1219 eur
  • „iPhone 12 PRO MAX”: 1319 - 1419 eur

Pirmieji modeliai prekybininkus turėtų pasiekti spalio mėnesį. Tuomet turėtų paaiškėti ir kiek atpigs senesnės kartos „Apple“ išmanieji telefonai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas