Kinai nepaliauja stebinti: pristatytas nesunaikinamas telefonas su milžiniškos talpos baterija, išskirtiniais sensoriais ir bus parduodamas už pusę kainos

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Ulefone“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinai nepaliauja stebinti: pristatytas nesunaikinamas telefonas su milžiniškos talpos baterija, išskirtiniais sensoriais ir bus parduodamas už pusę kainos

Itin atsparius išmaniuosius telefonus kurianti „Ulefone“ pristato dar vieną naujieną – tai „Ulefone Power Armor 18“. Nors šis įrenginys labai panašus į savo pirmtaką „Power Armor 18T“, tačiau pasiūlys nemažai išskirtinių savybių, kokių tokio tipo įrenginiuose taip dažnai nepamatysite.

Visų pirma, naujasis „Ulefone Power Armor 18“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Žinoma, tai didelis telefonas, kuris puikiai tinka tiems, kurie dirba statybose ar kitus darbus, kurie nepasižymi pačiomis lengviausiomis sąlygomis.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,58 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat palaiko ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Nesunku pastebėti, jog viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur rasime įmontuotą 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Viena išskirtinių šios „Ulefone“ naujienos savybių – galimybė matuoti aplinkos temperatūrą.

„Power Armor 18“ modelis aprūpintas specialiu sensoriumi, kuris gali matuoti kūno temperatūrą nuo 35 iki 42 laipsnių Celsijaus, o jo tikslumas siekia 0,2 laipsnio. Negana to, jis gali fiksuoti ir objektų temperatūra, o čia matavimo rėžiai dar didesni – nuo -20 iki 80 laipsnių karščio. Tokiu atveju galima paklaida siekia iki 0,5 laipsnio. Tačiau tai tikrai ne vienintelis sensorius, o šio įrenginio nugarėlėje rasime dar ir tris kameras.

Pagrindinė naujojo „Ulefone“ telefono kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, o čia naudojamas „Samsung ISOCELL HM2“ sensorius. Greta rasime 5 MP sensorių su 60x makro kamera, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Kaip jau minėjome, priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP kamera asmenukėms.

Skelbiama, kad išmaniojo telefono veikimą palaikys „MediaTek Dimensity 900“ procesorius su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 2TB. Negana to, „Ulefone“ šį modelį aprūpino ir virtualia RAM atmintimi, kas suteiks dar iki 5 GB operatyviosios atminties. „Ulefone Power Armor 18“ taip pat turės 9600 mAh talpos bateriją, kuri palaikys 66W greitąjį, o taip pat ir 15W belaidį įkrovimą.

Kaip skelbia „Ulefone“, oficiali šio išmaniojo telefono prekyba prasidės jau sausio 9 dieną, o standartinė jo kaina sieks 699,98 JAV dolerius. Tiesa, pirmosiomis pardavimų dienomis, nuo sausio 9 iki sausio 13 dienos, naująjį „Ulefone Power Armor 18“ bus galima įsigyti su 50 proc. nuolaida, t.y. už 349,99 JAV dolerius. Norėdami tai padaryti – spauskite čia.

8 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

jonas

kinija tai puiki šalis gera santvarka ir darbštŭs žmonės, katitalizmas vakarų žlunga

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas