Kinai pristatė dar vieną nesunaikinamą telefoną: kosminės talpos baterija, išskirtinės kameros, galingas procesorius ir žema kaina

Partnerio turinys

2023-03-20, 13:55

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai pristatė dar vieną nesunaikinamą telefoną: kosminės talpos baterija, išskirtinės kameros, galingas procesorius ir žema kaina

Kinijos kompanija „Doogee“ dabar pristato dar vieną naują ir itin atsparų išmanųjį telefoną – tai „Doogee S100“. Naujasis įrenginys pasiūlys ne tik neįtikėtinas atsparumo savybes, bet ir aukščiausios klasės specifikacijas, o visa tai – už itin patrauklią kainą. Norėdami įsigyti šį telefoną spauskite čia arba čia.

Visų pirma, naujasis „Doogee S100“ veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi, kuris užtikrins sklandų išmaniojo telefono veikimą bei puikų energijos naudojimo efektyvumą. Įrenginys taip pat turės 12 GB LPDDR4X operatyviosios (RAM) atminties, kurią dar bus galima praplėsti virtualiu būdu iki 20 GB. Tai neabejotinai leis atlikti net ir pačias sunkiausias užduotis – ar tai būtų naujausias žaidimas ar tiesiog daugybė aktyvių programėlių vienu metu.

Išmanusis telefonas taip pat pasiūlys 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 2 TB. „Doogee S100“ modelis aprūpintas ir milžiniškos talpos baterija – čia rasime 10 800 mAh talpos akumuliatorių, kurį bus galima įkrauti su 66W greituoju įkrovimu. Nesunku nuspėti, jog tokios talpos baterijos užteks tikrai ilgam.

Naujasis „Doogee S100“ aprūpintas 108 MP pagrindine kamera, o greta jos rasime ir 20 MP naktinio matymo kamerą bei 16 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 32 MP asmenukių kamera, o ji pasiūlys ir 2K filmavimo galimybe su 25 kadrais per sekundę.

„Doogee“ naujiena aprūpinta 6,58 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Skelbiama, jog šios panelės maksimalus ryškumas siekia 500 nitų, o ekrano taškų tankis – 401 PPI. Verta paminėti ir tai, jog priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Žinoma, šis išmanusis aprūpintas ir kitomis atsparumo savybėmis, kurios privalomos tokio tipo įrenginiams.

„Doogee S100“ turi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatus, kas rodo šio modelio atsparumą ne tik vandeniui ar dulkėms, bet ir įvairiems smūgiams, ekstremalioms temperatūroms ir pan. Čia taip pat rasime NFC palaikymą, o pirkėjus įrenginys pasieks su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Gamintojo teigimu, kovo 20 – 26 dienomis naująjį „Doogee S100“ bus galima įsigyti vos už 199,99 eurus, o daugiau informacijos rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas