Kinai pristatė telefoną už mažiau nei 90 eurų: pasiūlys stilingą dizainą ir didelės talpos bateriją

Arnas Balčiūnas

2023-03-20, 07:16

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje galima rasti pačių įvairiausių modelių – nuo neįtikėtinai brangių iki itin pigių. Būtent tokį modelį neseniai pristatė ir Kinijos kompanija „Itel“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai pristatė telefoną už mažiau nei 90 eurų: pasiūlys stilingą dizainą ir didelės talpos bateriją

Kinijos gamintojas „Itel“ pademonstravo nė 100 eurų nekainuojantį „Itel P40“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys talpią bateriją, pirštų antspaudų skaitytuvą bei „Android Go“ operacinės sistemos versiją už itin žemą kainą.

Naujasis „Itel P40“ pasiūlys 6,6 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje nesunku pastebėti ir 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Skelbiama, kad šis nebrangus įrenginys veiks su „Unisoc SC9863A“ procesoriumi, kurį sudaro aštuoni „Cortex-A55“ branduoliai, o taip pat ir „PowerVR GE8322“ vaizdo plokštė. Pirkėjai turės kelias atmintinių opcijas – 2 GB, 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 32 GB arba 64 GB vidinės atminties. Tiesa, šis išmanusis palaikys ir virtualios RAM opciją.

„Itel P40“ išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras – tai 13 MP pagrindinė bei VGA gylio sensorius. Bene didžiausias šio įrenginio privalumas – 6 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. Verta paminėti ir tai, jog telefono nugarėlėje rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas geltonos, mėlynos arba juodos spalvų, o jo kaina sieks vos 88 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas