Kinai sukūrė itin kompaktišką ir viskam atsparų telefoną: pristatytas naujasis „Armor X12 Pro“, kuris puikiai tiks ieškantiems kompaktiško įrenginio

Lukas Snarskis

2023-08-06, 12:40

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Ulefone“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai sukūrė itin kompaktišką ir viskam atsparų telefoną: pristatytas naujasis „Armor X12 Pro“, kuris puikiai tiks ieškantiems kompaktiško įrenginio

Kinijos kompanija „Ulefone“ pristatė dar vieną itin atsparų išmanųjį telefoną, o šįsyk tai naujasis „Armor X12 Pro“. Naujasis bendrovės įrenginys pasiūlys ne tik puikias atsparumo savybes, bet ir itin kompaktišką korpuso dydį, kuris leis telefonu naudotis viena ranka.

Naujasis „Ulefone Armor X12 Pro“ aprūpintas 5,45 colių įstrižainės ekranu. Ir nors ekrano apačioje ir viršuje rasime ganėtinai didelius rėmelius, tačiau akivaizdu, kad tai yra pakankamai kompaktiškas įrenginys. Negana to, jis aprūpintas ir puikiomis atsparumo savybėmis.

Išmanusis telefonas yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Žinoma, tai didelis telefonas, kuris puikiai tinka tiems, kurie dirba statybose ar kitus darbus, kurie nepasižymi pačiomis lengviausiomis sąlygomis.

Ši „Ulefone“ naujiena veiks su „MediaTek Helio G36“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Tiesa, operatyviąją atminį galima praplėsti virtualiu būdu, pridedant dar 4 GB. Įrenginys palaiko ir atminties korteles, kas leis pridėti dar papildomus 256 GB vidinės talpos.

„Ulefone Armor X12 Pro“ nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje dalyje – 8 MP asmenukėms skirtas objektyvas. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 860 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, budėjimo režimu tokios baterijos pakaks 264 valandoms, o žiūrint filmus – 8 valandoms.

Skelbiama, jog naujasis „Ulefone“ įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija. Išmanusis telefonas taip pat palaiko NFC galimybę. Pirkėjams šis įrenginys bus siūlomas juodos spalvos, o taip pat ir su oranžinės arba žalios spalvos akcentais. Norėdami įsigyti šį modelį – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas