Kinai tiesiog negali nekopijuoti „Apple“: pristatytas itin pigus telefonas, kuris primena „iPhone“, tačiau viena detalė nustebins net ir visko mačiusius

Lukas Snarskis

2023-04-10, 10:45 (atnaujinta 2023-04-10, 10:46)

0 komentarų

Kinijos rinkoje visuomet galima rasti pačių įdomiausių įrenginių, o tarp jų – ir išskirtinių išmaniųjų telefonų. Žinoma, ne visi jie yra unikalūs, o štai „Gionee“ nusprendė pasiskolinti idėjų iš JAV technologijų milžinės „Apple“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai tiesiog negali nekopijuoti „Apple“: pristatytas itin pigus telefonas, kuris primena „iPhone“, tačiau viena detalė nustebins net ir visko mačiusius

Kinijos kompanijos „Gionee“ atstovai pristatė pigų išmanųjį telefoną, kuris turėtų sudominti negalinčius įsigyti naujausių „iPhone“ įrenginių. Neseniai pristatytas „Gionee F1 Plus“ yra neįtikėtinai panašus į „iPhone 14 Pro“, tačiau kai kurie čia panaudoti sprendimai nustebins net ir visko mačiusius.

Naujasis „Gionee F1 Plus“ aprūpintas 6,5 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška bei 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Nesunku nuspėti, jog šis išmanusis telefonas turi ir ekrano išpjovą, kuri šiek tiek primena tą, kurią rasime „Apple“ kuriamuose telefonuose. Čia įmontuota 5 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veikia su „Unisoc T610“ procesoriumi bei turi iki 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „F1 Plus“ veikimą palaikys 4 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. „Gionee“ šį įrenginį taip pat aprūpino ausinių lizdu bei šoninėje briaunoje įmontuotu pirštų antspaudų jutikliu.

Įdomu tai, jog nugarėlėje galima matyti tris kameras, tačiau „Gionee F1 Plus“ turi tik vieną – tai 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas objektyvas. Kitos dvi kameros yra netikros ir jomis tiesiog siekiama imituoti analogišką kamerų išdėstymą kaip „iPhone“ išmaniuose telefonuose.

Pirkėjams šis išmanusis bus prieinamas juodos arba mėlynos spalvų, o jame taip pat bus įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija. Skelbiama, kad ši „Gionee“ naujiena kainuos nuo 150 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas