Kinai žada išmaniųjų telefonų rinkos revoliuciją: 2023 metai prasidės įspūdingos greitojo įkrovimo technologijos pristatymu

Arnas Balčiūnas

2022-12-28, 14:00 (atnaujinta 2022-12-29, 11:17)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Šių metų pradžioje buvo pristatytas ir „GT Neo 3“ flagmanas, o jau netrukus kinai ir vėl atsidurs viršūnėje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai žada išmaniųjų telefonų rinkos revoliuciją: 2023 metai prasidės įspūdingos greitojo įkrovimo technologijos pristatymu

„Realme“ atstovai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino, jog sausio 5 dieną rengiama speciali spaudos konferencija, kurios metu bus pristatyta nauja greito įkrovimo technologija. Ir nors socialiniame tinkle „Weibo“ išplatintas įrašas neatskleidžia jokios konkrečios informacijos, tikėtina, kad būtent šio renginio metu bus pademonstruota 240W greitojo įkrovimo technologija.

Šiuo metu greičiausią įkrovimo technologiją rinkoje siūlo „Xiaomi“ dukterinės bendrovės „Redmi“ sukurtas „Note 12 Explorer“ modelis, kuris aprūpintas 210W greituoju įkrovimu. „Realme“ šiuo metu siūlo 150W greitąjį įkrovimą, kurį galima rasti „GT Neo 3“ modelyje. Tikėtina, kad 240W greitasis įkrovimas gali būti panaudotas „Realme GT Neo 5“ flagmane.

„Realme“ greičiausiai panaudos „Oppo“ sukurtą greitą įkrovimo technologiją, kuri 4500 mAh talpos bateriją gali įkrauti vos per 9 minutes. Šis sprendimas buvo pademonstruotas dar šių metų vasarį, Barselonoje įvykusioje „MWC 2022“ parodoje. Tai, kad „Realme GT Neo 5“ gali naudoti būtent šį sprendimą, patvirtina ir socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodžiusi informacija.

Socialinėje erdvėje pasirodė „Realme“ flagmanui skirtas įkroviklis, kuris ne tik palaiko 240W greitąjį įkrovimą, bet ir gali pasiūlyti 65W „Power Delivery“ įkrovimo galimybę. Be itin greito krovimo, „GT Neo 5“ turėtų pasiūlyti ir galingąjį „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu.

\

Kol kas išlieka neaišku ar „Realme“ spaudos konferencijos metu pristatys ir „GT Neo 5“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau abejonių dėl greito įkrovimo technologijos – beveik nėra. Kaip jau minėjome, šis pristatymas įvyks jau sausio 5 dieną, 08:30 val. Lietuvos laiku. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas