Kinijoje debiutavęs „IQOO Z7“ telefonas – pakeliui į Europą: aiškėja vienintelis europietiško varianto skirtumas

Arnas Balčiūnas

2023-03-22, 10:08

0 komentarų

Šios savaitės pradžioje naujus išmaniuosius telefonus pristatė „Vivo“ dukterinė bendrovė „iQOO“, kuri pademonstravo du naujus „iQOO Z7“ serijos modelius. Tiesa, tuomet jie buvo skirti tik Kinijos rinkai, tačiau situacija netrukus gali pasikeisti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijoje debiutavęs „IQOO Z7“ telefonas – pakeliui į Europą: aiškėja vienintelis europietiško varianto skirtumas

Pirmadienį pristatytas „iQOO Z7“ išmanusis telefonas gali atkeliauti į Europą, o tokią informaciją atskleidžia „Geekbench“ platformos duomenys. Šis įrenginys buvo aptiktas minėtos platformos duomenų bazėje, tačiau jau su kitu pavadinimu – „iQOO Z7 Pro“. Tikėtina, kad būtent toks variantas bus pasiūlytas europiečiams.

Remiantis „Geekbench“ informacija, išmanusis telefonas naudos „Qualcomm Snapdragon 782G“ procesorių, kuris yra naudojamas ir Kinijos rinkai skirtame modelyje. Čia rasime ir 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, o taip pat ir „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Nesunku nuspėti, jog likusios „Z7 Pro“ modelio specifikacijos bus tokios pačios kaip ir „iQOO Z7“ modelio.

Priminsime, jog pirmadienį pristatytas išmanusis telefonas aprūpintas 6,64 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „iQOO Z7“ taip pat palaikys HDR10 bei pasiūlys 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos palaikymą.

Skelbiama, jog naujasis „iQOO Z7“ turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o nugarėlėje rasime ir dar vieną objektyvą – tai 2 MP gylio sensorių. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 16 MP asmenukių kamera. „Z7“ modelis palaikys ir veido atpažinimo technologiją, o taip pat turės ir pirštų antspaudų jutiklį, kuris įmontuotas šoninėje briaunoje.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Kompanijos atstovų teigimu, vos 5 minučių įkrovimo pakaks net 5 valandoms vaizdo įrašų žiūrėjimo, o pilnas įkrovimas leis mėgautis filmais 16,5 valandos. „iQOO Z7“ pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Pigiausias naujojo „iQOO Z7“ išmaniojo modelis kainuos nuo 215 eurų, o pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – juodos, šviesiai mėlynos bei oranžinės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas