Kinijoje sukurtas telefonas, kurį privalės įsigyti kiekvienas: milžiniškos talpos baterija, išskirtinės garso ir ryšio galimybės bei neįtikėtinai žema kaina

Partnerio turinys

2022-12-09, 14:00

23 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijoje sukurtas telefonas, kurį privalės įsigyti kiekvienas: milžiniškos talpos baterija, išskirtinės garso ir ryšio galimybės bei neįtikėtinai žema kaina

Kinijos bendrovė „Doogee“ pristato naująjį „Doogee V30 5G“, kuris ir vėl nustebins išskirtinėmis savybėmis. Naujasis kompanijos produktas pasiūlys eSIM palaikymą, 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą bei unikaliu išdėstymu pasižyminčius stereo garsiakalbius. Abiejose įrenginio pusėse įmontuoti du į priekį nukreipti aukštos raiškos garsiakalbiai.

Tačiau tai dar ne viskas. „Doogee“ savo naująjį produktą aprūpino 6,58 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „V30 5G“ pasiūlys ne tik 401 taškų tankį (angl. ppi), bet 480 nitų ryškumą bei 16,7 mln. spalvų atvaizdavimą. Žinoma, išmaniojo telefono ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Doogee V30“ taip pat aprūpintas ir keturiomis kameromis – tris iš jų rasime nugarėlėje, o priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera, kuri leis fiksuoti „Instagram“ pritaikytas asmenukes. Pagrindinė kamera nugarėlėje – 108 MP objektyvas, o greta rasime 20 MP naktinio matymo kamerą bei 16 MP plataus kampo sensorių. Skelbiama, jog šis flagmanas leis filmuoti 4K raiška su 30 kadrų per sekundę. Įdomu ir tai, jog analogiškomis filmavimo galimybėmis aprūpinta ir naktinio matymo kamera.

„Doogee V30 5G“ veiks su „MediaTek Dimensity 900“ procesoriumi. Tai 6nm architektūra pasižymintis lustas, kuris turi aštuonis branduolius su 2,4 GHz taktiniu dažniu. Čia taip pat rasime ir „ARM Mali-G68“ vaizdo procesorius. Išmanusis taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią virtualiu būdu bus galima praplėsti iki 15 GB, o vidinė talpykla – 256 GB. Žinoma, jeigu manote, kad tiek neužteks – atminties kortelė leis praplėsti vidinę atmintinę iki 1 TB.

Žvelgiant į šio išmaniojo telefono nuotraukas akivaizdu, kad tai išskirtinio, stilingo, dizaino įrenginys, kuris pagamintas su aplinkai draugiškos odos nugarėle. Negana to, tai yra vienintelis itin atsparus telefonas rinkoje, kuris pasiūlys eSIM palaikymo galimybę.

SIM kortelės yra svarbios bet kuriame išmaniajame telefone, nes be jų mes negalėtumėme paskambinti ar naršyti internete. Kiekvienas, turintis išmanųjį telefoną, supranta jo svarbą. Žmonėms, kurių pragyvenimas verčia keliauti po pasaulį, fiziškai įsigyti SIM kortelę, kai jie būna naujoje šalyje – gali tapti tikru iššūkiu. Būtent todėl ir buvo sukurta eSIM funkcija, kurią ir siūlo naujasis „Doogee“ šedevras.

Dar viena įspūdinga „Doogee V30 5G“ savybė – 10 800 mAh talpos baterija, kuri suteiks jums keturias dienas naudojimosi su vienu įkrovimu. Gamintojo teigimu, toks akumuliatorius leis jums net 2 dienas žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis 18 valandų pokalbiais, o budėjimo režimu telefonas veiks net 40 dienų. Čia taip pat rasime ir 66W greitąjį įkrovimą, kuris nuo 0 iki 55 proc. įrenginį įkraus vos per 30 minučių.

Žinoma, „Doogee V30“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Čia taip pat rasime NFC palaikymą, papildomus konfigūruojamus mygtukus.

Pranešama, kad „Doogee V30“ prekyboje pasirodys jau gruodžio 22 dieną, o jį bus galima įsigyti „Aliexpress“ parduotuvėje. Skelbiama, jog standartinė modelio kaina sieks 399 JAV dolerius, tačiau gruodžio 22 – 23 dienomis jį bus galima įsigyti vos už 279 JAV dolerius. Norint tai padaryti – spauskite čia ir įsidėkite telefoną į savo pirkinių krepšelį jau dabar.

23 komentarų

Nejuokinkit

Nieko sau pigus ir dar kitaiskas telefonas DDD. Uz tokia kaina galima ir nebloga samsung nusipirkti.

nesijuok

imk Doodgee kam tau tas samsung, kinai valdo būsi priversta naudot tik ju produkta 😄

android.com

su tais neaiškiais kinu brandais, paskui ir būna visoks duomenų rinkimas... neseniai gavęs ban iš whatsapp, kad tipo renku duomenis, nors nieko panašaus ir iškart ant realme įtarimas... arba whatsapp svaigsta.. paskui nuimė ta bana "laikina"

Buves doogee turėtojas

Doogee gamykloje jau iškart įdiegia virusą,kuris po metų jau pradeda siųstis visikį šlamštą į telefoną,sulėtina ir be šansų jį pašalinti

Alfa

Su atnaujinimais atsisveikinkit, bus tik tas kad bus , turejau ,,dogee,, gaidiški bugai reciveri meniu išlysdavi nelauktai. restartavreikejo 2 kart i diena daryt, deklaruoja bet realiai bent puse to būtu, žodžiu jeigu nera salonuose vadinasi jo verte niekine.

jonas

šaunuoliai kinai niekada kitokių ir neperku tik kiniškus telefonus, ir ne tik viskas namuose ir buityje iš kinijos ir jokių problemų.

Aga

E sim tai cia tel prie žmogaus grynai pririštas , pacios vyriausybės matyt finasuoja dali kainos kad vergus automatizuoti pilnai kontrolei

CNN

ESim priešingai, telefona galėsi palikt namuose Enšteine 🤣🤣🤣🤣🤣

E-SIM>SIM

e-SIM nieko taves nepririša, gali numeris veikt ir išmaniam laikrodyje ir telefone ir tau nebūtinai tampytis telefono kad bendraut su kažko...

Rolandas

Jau vien antraštė pasako apie straipsnio autorių ''privales įsigyti kiekvienas'' nerasyk straipsnių apsvaigęs. Turėjo bendradarbis mačiau kaip tel. gali nervus gadinti. Tel stampoja daug firmų bet tau siulyciau sužinoti kurie iš kinų firmų yra normalus.

Salieras

5G ir esim buvimas visai negarantuoja, kad tai veiks Lietuvoje. Kaip pavyzdys būtų Pixel 7, 7pro. Lietuvoje tai tik brangus kalkuliatorius...

5G>4G>3G

5G šiaip dar testavimo arba kitaip bandymo stadijuoj todėl jis vystomas dar, iki šiol pilnai veikia 4G+ kas yra jau netoli 5G.. o 3G išjungiamas tai padidina 4G pajėgumus, šiaip nemanau, kad turint 4G labai dabar reik pergyvent dėl 5G ateity bus nuostabus dalykas, bet kolkas smagu ir su 4G ryšiu. e-SIM siulo ir lietuvoj paslauga...

Irmas

Aš du kartus buvau pasimoves ant Doogge piaro, baisu, baterijos neatitinka aprašymų

Android

keistai man čia skamba privalės kiekvienas :D nu kad ir dideles talpos akumas.. kiekvienas renkasi individualiai pagal savo poreikius.. manes išvis nebetraukia kinu brandai nusivyliau, gal tolimoj ateity Xiaomi iš kinu ir imčiau ten.. dabar Sony turiu ir patenkintas jo

Ne tavo reikas

Sony turi mažiau, tai reiškiasi ne toks patikimas telefonas kaip Xiaomi😉

Cha cha

Privalės nes bus e sim- is sim bus likusi tik savoka o is esmes nebus jokios sim kuria istrauktum ir pakeistum. Tavo asmeni susies su įrenginių ir busi po mikroskopu, nepasakysi kad cia ne mano tel. Nebus sitas tel bus kitas tel. Prasidejo gamyba tokiu š be sim korteles

iHideo

Sony ir aš įsigyjau. Biški pakaista bet niekis. Manau tie populiarus review kūrėjai parsidavę kitoms kompanijoms tyčia nekalba nieko gero apie Sony telefonus... Aš grįžus nuo Xiaomi prie Sony labai džiaugiuosi! Beje regis, šitas Xperia 1 iii kurtas surinktas Japonijoje, nerašo ant galo made in China. Ant lapelio rašoma Japonijos ganyklos adresas ir tada Europos būstinės adresas :)

android

man Sony reiškia kokybe ir aukšta japoniška klase, kad jie nepopuliarus, nes dauguma nepajegia įpirkt ir renkasi jaučiu savo ta apple.. bet japnijoj ir baltijos regione jie dar papuliarus. o man net smagiau žinot kad ju turi mažuma. man užtenka kiek pas Sony android turi nors ir stock android bet jausmas lygiai kaip su Pixel. kolkas tikrai užtenka Sony ir nenoriu žiuret kiniečiu šlamšto, kur po metu jau mest vos ne:/

e-SIM

dėl e-SIM tai skaitmenine SIM versija ir tu renkiesi pas operatoriu ir kaip ir iregistruoja, bet tu gali keist man rodos tiek numeri tiek operatoriu tikrai įrenginys nėra pririštas prie vieno operatoriaus ar nr

Labas

Sudas paskutinis,viena turejau,puse metu,akumuliatoriaus nebera,ekrana nuo issiputimo sulauze

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Europiečiai sulaukė pirmosios alternatyvos „iPhone“ įrenginiuose: pagaliau atsirado pirmoji „App Store“ programėlių parduotuvės alternatyva

Lukas Snarskis

2024-04-19, 11:36

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Apple“ per pastaruosius keletą metų sulaukė nemažai kritikos dėl išmaniuose telefonuose naudojamos uždaros platformos. Kompanija ne karta kritikuota, nes savo įrenginiuose nėra galimybės naudotis trečiųjų šalių aplikacijų parduotuvėmis ar mokėjimų sistemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europiečiai sulaukė pirmosios alternatyvos „iPhone“ įrenginiuose: pagaliau atsirado pirmoji „App Store“ programėlių parduotuvės alternatyva

JAV technologijų bendrovė „Apple“ per pastaruosius keletą metų sulaukė nemažai kritikos dėl išmaniuose telefonuose naudojamos uždaros platformos. Kompanija ne karta kritikuota, nes savo įrenginiuose nėra galimybės naudotis trečiųjų šalių aplikacijų parduotuvėmis ar mokėjimų sistemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

„Apple“ yra priversta laikytis Europos Sąjungoje galiojančio Skaitmeninių rinkų akto, o dar kovo mėnesį įsigaliojo pasikeitimai, kurie atvėrė itin uždaros ekosistemos duris trečiųjų šalių programėlių parduotuvių kūrėjams. Netrukus „iPhone“ turėtojai galės išbandyti vieną iš jų.

Pranešama, jog į „Apple“ išmaniuosius telefonus jau netrukus turėtų atkeliauti „AltStore PAL“ aplikacijų parduotuvė, kuri egzistuoja dar nuo 2019 metus, tačiau prisijungti prie jos buvo ganėtinai sudėtinga. Kaip bebūtų, ją netrukus galės išbandyti daugelis.

„AltStore PAL“ programėlių parduotuvės prieiga kainuos, o mokestis sieks maždaug 1,5 euro. Šis mokestis padengia „Apple“ mokestį, reikalingą „AltStore PAL“ veikti „iOS“ operacinę sistemos naudojančiuose įrenginiuose.

Programėlių parduotuvė taip pat siūlo gilesnę integraciją su „Patreon“, kad padėtų kūrėjams dalytis beta versijos programėlėmis. Kitaip tariant, sutelktinio finansavimo funkcija, kurios nėra numatytojoje „App Store“ parduotuvėje.

Negana to, alternatyviąją programėlių parduotuvę sukūrę kūrėjai savo aplikaciją „Delta“ paleidžia oficialioje „Apple“ aplikacijų parduotuvėje. Vėlgi, pati programėlė nėra nauja, tačiau dabar ji gali egzistuoti „App Store“ platformoje. Tai žaidimų emuliatorius, veikiantis NES, SNES, „Nintendo 64“, „Game Boy“, „Game Boy Advance“ ir „Nintendo DS“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas