Kinijos automobilių milžinė nusiteikusi patriukšmauti: įsigijus telefonų kompaniją, aiškėja, kuo šiemet tikimasi nustebinti

Lukas Snarskis

2023-03-10, 16:00 (atnaujinta 2023-03-10, 16:11)

2 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Meizu“ ruošiasi naujų išmaniųjų telefonų pristatymui, o prieš keletą dienų pagaliau paaiškėjo ir kada tai įvyks. Bendrovės atstovai oficialiai patvirtino, kad naujųjų „Meizu 20“ serijos flagmanų pristatymas įvyks jau kovo 14 dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos automobilių milžinė nusiteikusi patriukšmauti: įsigijus telefonų kompaniją, aiškėja, kuo šiemet tikimasi nustebinti

Kadaise itin populiarus gamintojas ruošia įspūdingą renginį. Kaip jau rašėme, „Meizu 20“ išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks Šanchajuje esančioje „Mercedes-Benz“ arenoje, o „Meizu“ atstovai patikino, kad tai bus didžiausias pristatymo renginys šios bendrovės istorijoje. Tačiau tai ne vienintelės naujienos, kurios susijusios su „Meizu“.

Ne paslaptis, jog kadaise garsus Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas dabar priklauso kitai kinų bendrovei – tai automobilių gamintojui „Geely“. Panašu, kad šie pokyčiai pasiūlys nemažai naujovių, o tarp jų – ir sulenkiamas išmanusis telefonas. Šaltiniai Kinijoje praneša, kad toks įrenginys turėtų debiutuoti dar šiemet, tačiau nėra žinoma kaip jis gali atrodyti.

Kol kas nėra skelbiama ar tai gali būti horizontaliai sulenkiamas išmanusis telefonas, toks kaip „Samsung Galaxy Fold“, ar vis dėlto tai bus atlenkiamas modelis, kuris būtų panašus į „Galaxy Flip“. Kaip bebūtų, akivaizdu, jog „Meizu“ į išmaniųjų rinką ketina sugrįžti su trenksmu ir šie metai mums atneš nemažai įdomių naujienų.

2 komentarų

hmhmm

prie ko cia telefonai.eu ir automobiliai visai nesusije :/ reikejo vadint technologijos.eu

Lukas Snarskis

Labai geras komentaras! Niekada nebūčiau pagalvojęs apie tai 🫣

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas