Kinų sukurtas šedevras sulauks didžiulio atnaujinimo: išskirtinėmis savybėmis aprūpintas „Doogee“ flagmanas pasiūlys dar įspūdingesnes galimybes

Partnerio turinys

2022-09-23, 12:25 (atnaujinta 2022-12-09, 12:55)

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinų sukurtas šedevras sulauks didžiulio atnaujinimo: išskirtinėmis savybėmis aprūpintas „Doogee“ flagmanas pasiūlys dar įspūdingesnes galimybes

Prieš keletą metų bendrovė pristatė „S96 Pro“ modelį, kuris tapo pirmuoju išmaniuoju telefonu su naktinio matymo kamera. Praėjus dvejiems metams – šis įrenginys sulaukė atnaujinimo ir dabar „Doogee“ pristato naująjį „S96 GT“ variantą, kuris turės atnaujintas savybes.

Naujasis „Doogee S96 GT“ išsaugojo savo pirmtako dizainą, tačiau pasiūlys atnaujintas specifikacijas – talpesnes atmintines, naują procesorių, asmenukių kamerą, o taip pat ir naujesnę operacinę sistemą. Verta paminėti ir riboto leidimą geltono aukso spalvos modelį, kuris turėtų patraukti daugelio dėmesį.

Kalbant apie patobulinimus, „S96 GT“ veiks su „MediaTek Helio G95“ procesoriumi. Prieš keletą metų išleistas „S96 Pro“ variantas turėjo „Helio G90“ lustą. Naujasis bendrovės įrenginys taip pat pasiūlys 256 GB vidinę atmintinę, o taip pat ir atminties kortelių palaikymą, kas leis praplėsti talpą iki 1 TB.

Kaip jau minėjome, „S96 Pro“ buvo pirmasis išmanusis telefonas, kuris pasiūlė naktinio matymo kamerą. Neturėtų stebinti tai, jog šis sprendimas bus pasiūlytas ir naujausiame modelyje, tačiau su gerokai patobulintomis galimybėmis. Pranešama, kad „Doogee S96 GT“ galės fiksuoti visus vaizdus iki 15 metrų atstumu. Ir tai ne vienintelė kamera, kuri sulaukė atnaujinimo.

„Doogee S98 GT“ turės patobulintą asmenukių kamerą, kuri aprūpinta 32 MP raiškos vaizdo jutikliu. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 48 MP pagrindinę kamerą, o taip pat ir dvi papildomas – 20 MP bei 8 MP. Pažymima ir tai, jog telefone jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija, o įrenginio veikimą palaikys 6320 mAh talpos baterija.

Išmanusis telefonas turės 6,22 colių įstrižainės ekraną, o taip pat pasižymės ir visomis būtinomis atsparumo savybėmis. „Doogee S98 GT“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

Pranešama, kad „Doogee S96 GT“ prekyboje pasirodys spalio viduryje, o jį įsigyti bus galima „AliExpress“ bei „Doogeemall“ elektroninėse parduotuvėse. Tiesa, oficialiame gamintojo puslapyje bus galima laimėti ir vieną įrenginį nemokamai, o norėdami sužinoti apie tai daugiau – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas