Kitą mėnesį turėtumėme išvysti naująjį „Magic V Flip“ modelį: „Honor“ šį telefoną aprūpins didžiuliu išoriniu ekranu ir itin talpia baterija

Lukas Snarskis

2024-05-24, 10:55 (atnaujinta 2024-06-06, 11:07)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o netrukus galime sulaukti ir išskirtinio produkto.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Kitą mėnesį turėtumėme išvysti naująjį „Magic V Flip“ modelį: „Honor“ šį telefoną aprūpins didžiuliu išoriniu ekranu ir itin talpia baterija

Jau netrukus turėtų debiutuoti naujieji „Honor 200“ serijos išmanieji telefonai, tačiau tai nėra vienintelė naujiena, kurią ruošia kompanijos vadovai. Aiškėja, jog „Honor“ jau kuris laikas kuria ir naują „Magic V Flip“ atlenkiamą modelį, kuris turėtų pasiūlyti itin talpią bateriją.

Remiantis naujausia informacija, „Honor Magic V Flip“ turės ne tik talpią bateriją, tačiau ir didžiulį išorinį ekraną. Abi šios savybės turėtų gerokai lenkti rinkos standartą, bet tikslesni skaičiai šiuo metu nėra pateikiami. Kaip galima matyti iš nuotraukos, išorinis ekranas dengs kone visą priekinės dalies plotą ir taip pat turės kamerų apskritimą.

Deja, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra pateikiama. „Honor“ naująjį „Magic V Flip“ modelį turėtų pristatyti jau kitą mėnesį, kas leidžia tikėtis, jog artimiausiu metu sužinosime ir daugiau detalių apie šį telefoną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas