Kitąmet galima sulaukti išskirtinio „Xiaomi“ flagmano: išmanusis telefonas turės ne tik itin kokybišką korpusą, bet ir unikalias technologijas naudojančią asmenukių kamerą

Lukas Snarskis

2024-06-29, 12:00

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Nuo šios spaudos konferencijos praėjo jau daugiau nei du metai, o atnaujinto modelio gamintojas nepasiūlė iki šiol.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Kitąmet galima sulaukti išskirtinio „Xiaomi“ flagmano: išmanusis telefonas turės ne tik itin kokybišką korpusą, bet ir unikalias technologijas naudojančią asmenukių kamerą

Daugelis tikėjosi išvysti „Xiaomi Mix 5“ išmanųjį telefoną 2022 metais, o vėliau visų viltys persikėlė į 2023. Tačiau šio flagmano bendrovė nėra pristačiusi iki šiol. Nepaisant to, dabar pasirodė pirmieji pranešimai apie „Xiaomi“ planus ir tikėtina, kad tokį įrenginį galime išvysti jau kitąmet.

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau įvairių pranešimų, kurie yra susiję su „Xiaomi“ kuriamais naujos kartos sulenkiamais telefonais. Dabar pasirodė ir naujos informacijos apie „Xiaomi Mix 5“ išmanųjį telefoną, kuris gali pasiūlyti aukščiausios klasės savybes.

Šaltiniai Kinijoje praneša, jog šis flagmanas gali turėti po ekranu įmontuotą asmenukių kamerą, kuri bus visiškai nepastebima ir suteiks aukštos klasės fotografijos galimybes. Pats išmanusis gali turėti keramikinį korpusą, kas pasiūlys išskirtines atsparumo savybes, o taip pat ir prabangią išvaizdą.

Verta prisiminti ir tai, jog anksčiau šis įrenginys buvo pastebėtas GSMA IMEI duomenų bazėje. Čia paskelbtas jo serijos numeris atskleidžia ir tai, jog šis išmanusis telefonas bus skirtas Kinijos rinkai. Manoma, kad Europoje šio flagmano pristatymas gali visai neįvykti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas