Lapkričio pabaigoje – itin galingo žaidimų telefono pristatymas: „Red Magic“ atstovai patvirtino apie naujojo flagmano debiutą, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2023-11-14, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje jau gyvenama artėjančių metų nuotaikomis. Daugelis gamintojų jau kuris laikas ruošia savo naujausius flagmanus, kurie debiutuos dar iki šių metų pabaigos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lapkričio pabaigoje – itin galingo žaidimų telefono pristatymas: „Red Magic“ atstovai patvirtino apie naujojo flagmano debiutą, laukti liko nebedaug

Spalio pabaigoje įvyko ir ilgai laukta „Qualcomm“ spaudos konferencija, kurios metu buvo pristatytas „Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius. Šis lustas bus naudojamas daugelyje 2024 metų flagmanų, o apie tokio įrenginio debiutą paskelbė ir „Red Magic“ atstovai.

„Red Magic“ jau kuris laikas ruošia naująjį „Red Magic 9 Pro“ išmanųjį telefoną, o dabar paskelbta ir kada įvyks oficialus debiutas. Kompanijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino, jog spaudos konferencija bus surengta jau lapkričio 23 dieną. Žinoma, šis žaidimų gerbėjams skirtas flagmanas veiks su naujuoju „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu.

Teigiama, jog naujasis išmanusis telefonas pasiūlys patobulintą dizainą, geresnį veikimą, ilgesnį baterijos tarnavimo laiką ir ekraną. Kaip bebūtų, konkrečios informacijos apie galimus atnaujinimus „Red Magic“ atstovai neužsimena.

Neoficialiais duomenimis, „Red Magic 9 Pro“ turėtų pasiūlyti bent 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, tačiau tokią talpyklą turės bazinis modelis. Gamintojas gali pasiūlyti ir dar daugiau atminties – 16 GB, o gal net ir 24 GB. Skelbiama, jog šis išmanusis pirkėjus turėtų pasiekti su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naująjį „Red Magic“ flagmaną nėra žinoma. Kaip jau minėjome, išmaniojo telefono debiutas įvyks jau lapkričio 23 dieną, o tuomet ir paaiškės visos šio įrenginio specifikacijos ir, žinoma, jo kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas