Laukiantiems pigesnio „Samsung“ flagmano – blogos naujienos: vasarą šio telefono neišvysime, teks laukti gerokai ilgiau

Lukas Snarskis

2024-04-23, 09:00

0 komentarų

Praėjusių metų spalio mėnesį technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naujausius „Galaxy FE“ serijos įrenginius – „Galaxy S23 FE“, „Galaxy Tab S9 FE“, „Tab S9+ FE“ ir „Galaxy Buds FE“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Laukiantiems pigesnio „Samsung“ flagmano – blogos naujienos: vasarą šio telefono neišvysime, teks laukti gerokai ilgiau

Kalbos apie „Galaxy FE“ serijos išmaniuosius telefonus pernai sklido itin dažnai, o dar prieš pristatant naujus įrenginius buvo kalbama apie šios linijos nutraukimą. Kaip bebūtų, tokios kalbos nepasitvirtino, o dabar aiškėja ir pirmosios detalės apie „Samsung Galaxy S24 FE“.

Remiantis naujausiais pranešimais, „Galaxy S24 FE“ modelis nebus pristatytas šią vasarą, kaip buvo skelbiama anksčiau. Išmaniojo telefono pristatymas yra nukeliamas į 2024 metų pabaigą, tačiau kada tiksliai tai įvyks – nėra žinoma.

Tikėtina, jog „Samsung“ gali priimti sprendimą ir pristatyti šį įrenginį likus vos kelioms savaitėms iki 2024 metų pabaigos. Tuomet „Galaxy S24 FE“ taptų prieinamas tam tikruose regionuose, o kitų metų pradžioje atkeliautų ir į daugiau šalių. Europoje šis prietaisas, veikiausiai, debiutuotų tik kitąmet.

Techninės naujojo „Samsung Galaxy S24 FE“ išmaniojo telefono specifikacijos kol kas nėra žinomos. Žinoma tik tiek, jog šis įrenginys turi kodinį pavadinimą R12, kas leidžia suprasti, kad tai yra būtent šis modelis. Anksčiau pristatytas „Galaxy S23 FE“ turėjo R11, taip ir nepristatytas „Galaxy S22 FE“ buvo žymimas R10, o „Galaxy S21 FE“ – R9 kodiniu pavadinimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas