Laukimas pagaliau baigtas: oficialiai pristatytas naujasis „Redmi Turbo 3“, kuris pasiūlys daug galios ir dirbtinio intelekto galimybių

Lukas Snarskis

2024-04-11, 07:15

0 komentarų

„Redmi“ prezidentas Thomas Wangas atskleidė, jog bendrovė ketina pristatyti naują išmaniųjų telefonų seriją. Kompanija jau ruošia pirmuosius „Turbo“ serijos modelius, kurie savo galimybes turėtų lenkti „Note“ liniją, tačiau būtų kiek žemiau nei K linijai priskiriami flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Laukimas pagaliau baigtas: oficialiai pristatytas naujasis „Redmi Turbo 3“, kuris pasiūlys daug galios ir dirbtinio intelekto galimybių

Kalbos apie pirmąjį „Turbo“ serijos išmanųjį telefoną sklandė bent keletą savaičių. Kaip bebūtų, vakar pagaliau įvyko „Redmi“ surengta spaudos konferencija, kurios metu debiutavo pirmasis šios linijos produktas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Redmi Turbo 3“ modelį.

Naujasis „Redmi“ įrenginys aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 1.5K raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis turi itin siaurus ekrano kraštinių rėmelius, o po ekranu įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Gamintojas pažymi ir maksimalų ekrano ryškumą, kuris siekia 2 400 nitų.

„Redmi Turbo 3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi ir turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Išmanusis telefonas aprūpintas ir „Xiaomi Ice Cooling“ aušinimo sistema, skirta šilumai išsklaidyti intensyvaus ir ilgo naudojimo metu.

Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 90W greitojo įkrovimo galimybe. „Redmi“ šį išmanųjį telefoną aprūpino ir dviguba kamerų sistema nugarėlėje. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony LYT-600“ vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo objektyvas. Priekinėje dalyje – 20 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „HyperOS“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją. „Redmi Turbo 3“ palaiko ir oro gestų funkciją, kuri leis naudotojams patogiai valdyti įrenginį jo neliečiant rankomis. Tai naudinga darant asmenukes arba jei jūsų rankos šlapios.

Naujasis „Redmi“ taip pat turi nemažai įvairių dirbtinio intelekto galimybių, tokių kaip tiesioginiai subtitrai, dirbtinio intelekto santraukos ir pan. „Turbo 3“ modelis palaiko ir funkciją, kuri leidžia iš nuotraukų pašalinti nepageidaujamus objektus ir veikia panašiai kaip „Google“ sukurta „Magic Eraser“ galimybė.

Ilgai anonsuota „Redmi“ naujiena bus prieinama pilkos, žalios ir juodos spalvų, o prekyba prasidės jau balandžio 15 dieną. Tiesa, bent jau kol kas šis modelis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o Europą jis turėtų pasiekti kiek kitu vardu – „Poco F6“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas