Laukti liko nebedaug: „Sony“ paskelbė informaciją apie planuojamą spaudos konferenciją, laukiama naujausių telefonų

Lukas Snarskis

2024-04-19, 10:53

1 komentaras

Anksčiau buvo skelbiama, jog „Sony“ savo naujausių įrenginių pristatymą gali surengti Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress“ parodoje, tačiau tokia informacija nepasitvirtino. Ilgai trukusią tylą pagaliau nutraukė pats gamintojas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Laukti liko nebedaug: „Sony“ paskelbė informaciją apie planuojamą spaudos konferenciją, laukiama naujausių telefonų

Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai. Internete jau kuris laikas kalbama apie šiuos išmaniuosius telefonus, o dabar aišku ir kada įvyks jų pristatymas.

Japonijos technologijų bendrovės „Sony“ atstovai paskelbė, jog gegužės 17 dieną bus surengta spaudos konferencija, kurią bus galima stebėti tiesiogiai internetu. Nors gamintojas ir nepatvirtino, tačiau šio renginio metu tikimasi sulaukti trijų naujų telefonų – „Xperia 1 VI“, „Xperia 5 VI“ ir „Xperia 10 VI“.

Priminsime, jog praėjusiais metais išmaniųjų telefonų pristatymas įvyko labai panašiu metu. Tuomet pagrindiniai „Sony“ modeliai buvo pademonstruoti gegužės 11 dieną. Tiesa, kiek vėliau įvyko „Sony Xperia 5 V“ įrenginio pristatymas, kuris buvo surengtas rugsėjo mėnesį.

Internete pastaruoju metu netrūksta informacijos apie „Xperia 1 VI“ flagmaną. Aiškėja, jog gamintojas ketina atsisakyti vienos išskirtinės šio išmaniojo telefono savybės. Remiantis naujausia informacija, „Sony“ flagmanas nebeturės 4K raiškos ekraną. Tačiau tai dar ne viskas.

Dabar pasirodė ir dar nepristatyto „Sony Xperia 1 VI“ išmaniojo telefono maketai, kurie atskleidžia, jog įrenginys turės 6,5 colių įstrižainės ekraną. Naujasis bendrovės flagmanas ir toliau turės ausinių lizdą, o taip pat ir specialų fotografavimo mygtuką, kuris įmontuotas dešinėje pusėje.

„Xperia 1 VI“ modelio matmenys sieks 161,9 x 74,5 x 8,4 mm, kas rodo, kad šis variantas bus trumpesnis, tačiau platesnis už savo pirmtaką, kurio matmenys 165 x 71 x 8,3 mm. Taigi, akivaizdu, kad šeštoji karta pasirengusi atsisveikinti su 21:9 ekrano kraštinių santykiu, dėl kurio išsiskyrė ankstesni „Xperia 1“ serijos modeliai, ir vietoj to pasirenka kažką labiau atitinkančio tai, ką daro visi kiti flagmanai.

1 komentarų

Artūras

Na jo... Pirkau Sony Xperia IV tik dėk trijų dalykų, tai pailgas siauras telefonas, nes patogu naudotis viena ranka, piršto antspaudas įjungimo mygtuke, ir puikus didelės raiškos ekranas. Jei Sony dabar atsisakis to viso Xperia VI, tai tada klausimas kyla, ką jie ruošiasi pasiūlyti, kad sudominti pirkėją, nes analoginių plačių lopetų kurios netelpa į ranką pilna rinka, o su Sony kainodara tokia Xperia niekam bus nereikalinga.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas