Legendinis Kinijos telefonų gamintojas sugrįžta: pagaliau debiutavo ilgą laiką anonsuoti „Meizu“ flagmanai, kurie nustebins savo galimybėmis

Kinijos kompanija „Meizu“ – sugrįžo. Kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai. Ir jų pademonstruoti net trys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Legendinis Kinijos telefonų gamintojas sugrįžta: pagaliau debiutavo ilgą laiką anonsuoti „Meizu“ flagmanai, kurie nustebins savo galimybėmis

Vakar, ketvirtadienį, įvyko „Meizu“ spaudos konferencija, kurios metu pristatyti „Meizu 20“ serijos išmanieji telefonai – tai „Meizu 20“, „Meizu 20 Pro“ ir „Meizu 20 Inifinity“. Kartu su šiomis naujienomis buvo pademonstruota ir naujoji „Flyme 10“ vartotojo sąsaja, o taip pat ir automobiliams skirta „Flyme Auto“ sąsajos versija.

Naujasis „Meizu 20 Pro“ bus aprūpintas 6,81 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 1368 x 3192 taškų raiška bei kintančiu 1-120 atsinaujinimo dažniu. „Meizu 20 Inifinity“ versija gavo 6,79 colių įstrižainės ekraną su analogiškomis savybėmis, tačiau šis modelis turės gerokai siauresnius ekrano rėmelius – jų dydis sieks vos 2,48 mm.

Meizu 20 Infinity / Gamintojo nuotr.

Kalbant apie „Meizu 20“ variantą – tai bus mažiausias modelis, kuris pasižymės 6,55 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Pranešama, jog visi trys išmanieji telefonai turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o viršutinėje ekranų dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Kalbant apie šių įrenginių kameras, „Meizu 20 Pro“ išmaniojo nugarėlėje rasime tris kameras ir visos jos aprūpintos 50 MP raiškos sensoriais – čia įmontuoti plataus kampo, itin plataus kampo bei teleobjektyvas. „Meizu 20 Infinity“ turės tokį patį pagrindinį objektyvą, tačiau plataus kampo kamera bei teleobjektyvas bus aprūpinti 12 MP jutikliais. „Meizu 20“ turės 50 MP raiškos „Samsung GN5“ sensorių, o taip pat 16 MP itin plataus kampo bei 5 MP gylio sensorių.

Meizu 20 / Gamintojo nuotr.

Kaip ir buvo tikėtasi, naujieji „Meizu“ flagmanai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 lustus. Kaip ir anksčiau, bendrovės išmanieji telefonai veiks su „Flyme 10 OS“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android“ operacinę sistemą.

Pranešama, jog „Meizu 20“ turės 4 700 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu, „Meizu 20 Infinity“ bus aprūpintas 4 800 mAh talpos akumuliatoriumi ir 65W įkrovimu, o „Meizu 20 Pro“ pasiūlys 5 000 mAh talpos baterija bei 80W greitąjį įkrovimą, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo galimybę.

Meizu 20 Pro / Gamintojo nuotr.

Naujasis „Meizu 20“ pirkėjams bus pasiūlytas žalios, rožinės ir juodos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 400 eurų. Už šią kainą bus siūlomas 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties modelis. „Meizu 20 Pro“ bus prieinamas juodos, auksinės ir sidabrinės spalvų, o šio varianto kaina prasidės nuo maždaug 535 eurų. Bazinis modelis turės analogiškas atmintines kaip ir „Meizu 20“ variantas.

Kalbant apie „Meizu 20 Inifinity“, šis išmanusis telefonas bus siūlomas žalios, sidabrinės ir juodos spalvos, o pigiausias modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tokia įrenginio versija bus parduodama nuo maždaug 840 eurų. Tiesa, kol kas visi trys išmanieji bus prieinami tik Kinijoje, o informacijos apie jų tarptautinį debiutą – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas