LG tieks sulenkiamus OLED ekranus 2020 metais pasirodantiems „iPhone“ telefonams

LG

Lukas Snarskis

2019-07-24, 01:00 (atnaujinta 2023-01-25, 10:20)

0 komentarų
LG tieks sulenkiamus OLED ekranus 2020 metais pasirodantiems „iPhone“ telefonams

Po truputį aiškėja tai, jog Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ išmaniųjų telefonų ekranų monopolis gali sugriūti. Pranešama, jog 2020 metais planuojamiems pristatyti „iPhone“ išmaniesiems telefonams bus naudojami ne šio, o LG gaminami OLED ekranai.

Teigiama, kad šioms dviem kompanijoms pasiekus susitarimą, LG ekranų kaina gali išaugti 10 proc. Tai nėra labai didelis šuolis, tačiau didžiausia problema su kuria gali susidurti šis gamintojas – OLED pagaminamų ekranų kiekis. Tikėtina, jog LG šiuo metu neturi galimybių pagaminti reikiamo kiekio ekranų išlaikant aukščiausią kokybę.

Iki šiol LG gaminami ekranai buvo naudojami „iPhone“ telefonų taisymui. Tikėtina ir tai, jog ši Pietų Korėjos kompanija gali pagaminti tam tikrą kiekį ekranų dar ir šiemet pasirodantiems „Apple“ išmaniesiems telefonams. Kaip bebūtų, LG tikėtina, jog nebus pilnai pasiruošusi perimti visų „iPhone“ įrenginių ekranų gamybos iki 2020 metų.

Kaip teigia vyriausiasis „LG Display“ finansininkas Jeongas Seo-hee, kompanija pastaruosius tris metus investavo į tai, jog antroje šių metų pusėje LG taptų dar labiau matoma. Kompanijos atstovas atskleidė, jog šiemet įmonė pristatys ir sulenkiamus OLED ekranus.

Sunku būtų neįžvelgti didelių perspektyvų LG kompanijai po susitarimo su „Apple“. Šios JAV milžinės finansinės injekcijos leis gerokai padidinti gamybos tempus. Tam yra suinteresuota ir pati „Apple“, nes akivaizdu, jog šis gamintojas stengiasi rasti vieną ir pastovų OLED ekranų tiekėją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas