LG vykdo restruktūrizaciją – galimai nebeliks visiems gerai žinomos telefonų serijos

LG

Žilvinas Degutis

2020-01-29, 01:00 (atnaujinta 2023-01-25, 10:20)

0 komentarų
LG vykdo restruktūrizaciją – galimai nebeliks visiems gerai žinomos telefonų serijos

Pietų Korėjos telefonų gamintojas „LG Electronics“ anksčiau atskleidė planus 2020 metais išleisti ir „Mobile World Congress“ (MWC) parodoje pristatyti du naujus 5G telefonus. Tikėtasi, kad šie du telefonai bus „LG V60 ThinQ 5G“ ir „LG G9“, nes „G“ serija praėjusiais metais negavo 5G modifikacijos.

Tačiau naujame „ Android Police“ pranešime sakoma, kad LG restruktūrizuoja savo išmaniųjų telefonų serijas. Dėl naujų LG vidinių pakitimų gali būti nutraukta flagmano G seriją ir 2020 m. pristatyta nauja.

Pranešime taip pat sakoma, kad nuo dabar LG V serija bus tiesioginis konkurentas „Samsung Galaxy S“ serijomai, o paslaptinga naujoji serija galės konkuruoti su „Galaxy Note“ serija, „2020 iPhone“ ir naujos kartos „Google Pixel“ telefonais.

Negana to, naujas LG V serijos telefonas, skirtas 2021 metams, turės didesnį nei 10 colių ekraną ir galės veikti kaip planšetinis kompiuteris ar nešiojamas kompiuteris panaudojus klaviatūros priedą. Neaišku, kaip jis bus jungiamas prie klaviatūros ar veiks bevieliu būdu, tačiau tikimasi, kad šis telefonas vadinsis „LG V70“.

Taip pat Pietų Korėjos telefonų gamintojas ruošiasi išleisti sulankstomus telefonus, kad galėtų varžytis su „Samsung“, „Huawei“ ir kitų gamintojų naujovėmis. Šiuo metu dar nėra oficialaus patvirtinimo apie išleidimo datas ir pačius ateities modelius, tačiau tikimės sužinoti daugiau „MWC 2020“ parodoje, į kurią keliausime ir mes, kad praneštume jums pačias šviežiausias naujienas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas