Liepos mėnesį pristatyta „Nothing“ naujiena – jau ir Europoje: užsisakyti naująjį „Phone (2a) Plus“ modelį jau gali ir lietuviai, paaiškėjo, kiek teks susimokėti

Lukas Snarskis

2024-09-07, 12:46

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau neseniai buvo pristatytas vidutinės klasės modelis.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Liepos mėnesį pristatyta „Nothing“ naujiena – jau ir Europoje: užsisakyti naująjį „Phone (2a) Plus“ modelį jau gali ir lietuviai, paaiškėjo, kiek teks susimokėti

Dar liepos mėnesį „Nothing“ pristatė „Phone (2a) Plus“ išmanųjį telefoną, kuris buvo prieinamas Kinijos ir kai kuriose kitose rinkose. Tačiau šis įrenginys nebuvo parduodamas Europoje. Berlyne vykstančioje technologijų parodoje IFA ši situacija pasikeitė.

Kompanijos atstovai paskelbė, jog naujasis „Nothing Phone (2a) Plus“ atkeliauja ir į Europą. Čia jis bus siūlomas juodos ir pilkos spalvos, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų konfigūracijų – tai 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) su 256 GB vidinės atminties.

Pranešama, jog pigiausias modelis kainuos nuo 449 eurų. „Phone (2a) Plus“ modelis pasižymi 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Dimensity 7350 Pro“ procesoriumi, o jo veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija su 50W įkrovimo galimybe. „Nothing“ įrenginio nugarėlėje – dvi kameros. Abi jos aprūpintos 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta pagrindinės kameros, kuri pasižymi optiniu vaizdo stabilizavimu rasime ir plataus kampo objektyvą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas