Lietuviai jau gali užsisakyti naująjį „RedMagic 9 Pro“ flagmaną: įspūdingomis savybėmis aprūpintas išmanusis parduodamas už stulbinančiai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-01-04, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia RedMagic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o neseniai debiutavo ir naujausi flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lietuviai jau gali užsisakyti naująjį „RedMagic 9 Pro“ flagmaną: įspūdingomis savybėmis aprūpintas išmanusis parduodamas už stulbinančiai žemą kainą, nepraleiskite progos!

„RedMagic“ vadovai žengė ant didžiosios scenos ir pristato naujausius žaidimų mėgėjams skirtus išmaniuosius telefonus. „RedMagic 9 Pro“ išmanusis telefonas Europoje buvo pristatytas gruodžio viduryje, o dabar jau prasidėjo ir oficiali prekyba.

Oficialioje gamintojo internetinėje parduotuvėje, kurią rasite paspaudę čia, jūs galite užsisakyti naująjį „RedMagic 9 Pro“. Įspūdingomis savybėmis aprūpintas išmanusis telefonas kainuoja 649 eurus, o už tai jūs gausite variantą su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

„RedMagic 9 Pro“ taip pat yra prieinamas ir su 16 GB operatyviosios (RAM0 bei 512 GB vidinės atminties, o jo kaina siekia 799 eurus. Kaip jau minėjome, norėdami įsigyti šį flagmaną – spauskite čia. Verta paminėti, jog pardavėjas jūsų užsakymą paruoš per 3 dienas, o pačiam įrenginiui taikoma 24 mėnesių garantija.

Priminsime, jog į Europą atkeliaujantis „RedMagic“ flagmanas aprūpintas 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Čia naudojamos BOE pagamintos panelės su 1 116 x 2 480 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po ekranu rasime ne tik pirštų antspaudų jutiklį, bet ir asmenukių kamerą. „RedMagic“ po šių prietaisų ekranais įmontavo 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujasis „RedMagic 9 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriais bei turės gausybę atminties. Pigiausias „Pro“ modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties, o brangiausias pasiūlys 16 GB operatyviosios ir iki 512 GB vidinės atminties. Negana to, abu išmanieji aprūpinti ICE 13 aušinimo sistema.

Skelbiama, kad patobulinta aušinimo sistema sumažina telefono veikimo temperatūrą iki 18°, o po ekranu yra grafino sluoksnis ir didesnis oro kanalas, užtikrinantis geresnį oro srautą. Išmaniųjų telefonų viduje esantis ventiliatorius dabar sukasi 22 000 apsukų per minutę greičiu ir pasižymi 30 proc. geresniu šilumos laidumu.

„RedMagic 9 Pro“ išmanieji telefonai aprūpinti aukščiausios klasės aliuminio rėmeliais, o nugarėlė, taip pat kaip ir priekinė dalis, yra visiškai plokščia. Nesunku pastebėti, jog čia nerasime ir jokio kamerų iškilimo. Šis flagmanas turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą.

Pranešama, jog naujasis „RedMagic 9 Pro“ modelis bus aprūpintas 6 500 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti net iki 56 valandų. Išmanusis taip pat turi „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.3“ palaikymą, o viršutinėje briaunoje rasime ir ausinių lizdą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas