Lietuvių pamėgta bendrovė ruošiasi naujam pristatymui: netrukus debiutuos nauji vidutiniokai, aiškėja pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2022-05-19, 14:55 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

2 komentarai (-ų)
Lietuvių pamėgta bendrovė ruošiasi naujam pristatymui: netrukus debiutuos nauji vidutiniokai, aiškėja pirmosios savybės

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ ganėtinai intensyviai darbuojasi išmaniųjų telefonų rinkoje. Nors bendrovės vadovai dar nepristatė visų „Redmi 11“ serijos įrenginių, tačiau jau kalbama apie „Redmi Note 11T“ serijos išmaniuosius, kurie debiutuos netrukus.

„Redmi“ atstovai oficialiai patvirtino, jog gegužės 24 dieną, antradienį, įvyks spaudos konferencija, kurios metu galime išvysti net tris naujus bendrovės produktus. Nors gamintojas ir nepatvirtino, tačiau tai turėtų būti „Redmi Note 11T“, o taip pat ir „11T Pro“ bei „11T Pro+“ modeliai.

Bendrovės išplatinti reklaminiai plakatai atskleidžia, jog „Redmi Note 11T Pro+“ turės trigubą kamerų sistemą nugarėlėje, o šio modelio veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 8100“ procesorius. Teigiama, kad visi trys įrenginiai turės aukščiausios klasės LCD ekranus, o pats gamintojas juos prilygina flagmanams.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma su kokiais lustais veiks „Redmi Note 11T“ ar „Redmi Note 11T Pro“ modeliai. Kaip bebūtų, tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu. „Redmi“ niekada nepasižymėjo savybe saugoti paslaptis apie savo naujausius produktus, todėl daugiau įvairių gandų turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu.

Tiesa, kitą savaitę įvyksiantis pristatymas bus skirtas Kinijos rinkoje, tačiau net neabejojama, kad neilgai trukus šios „Redmi“ naujienos atkeliaus ir į Europą.

2 komentarų

Lankytojas

Lietuvių pamėgta bendrovė ruošiasi naujam pristatymui... Kokiais kriterijais jūs nustatėte, kad tai yra lietuvių pamėgta bendrovė? Darėte apklausas, analizavote prekių pardavimus, palyginote 7 metų pardavimus ir pan. Prašome pateikti analizę, jei negalite to padaryti tada nerašykite tokių antraščių ir neklaidinkite žmonių.

Lankytojas

Tai tu ir nerašyk nesamonių. nepatinka, eik į darbą ir dusk

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas