„Meizu“ atskleidė kai kurias naujojo flagmano savybes: pasiūlys įspūdingą ekraną, o baterijos savybės ženkliai pranoksta konkurentus

Lukas Snarskis

2023-11-25, 11:24

0 komentarų

Kaip ir daugelis kitų gamintojų, taip ir „Meizu“, ruošiasi 2024 metų flagmano pristatymui. Internete jau pasirodė pirmoji informacija apie „Meizu 21“ išmanųjį telefoną, o Kinijoje pradėta ir šio nepristatyto įrenginio rezervacija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ atskleidė kai kurias naujojo flagmano savybes: pasiūlys įspūdingą ekraną, o baterijos savybės ženkliai pranoksta konkurentus

„Meizu“ atstovai jau kuris laikas anonsuoja savo naująjį flagmaną. Socialiniame tinkle „Weibo“ buvo paskelbti keli anonsiniai pranešimai, o dabar jau žinoma ir oficiali pristatymo data.

Gamintojo atstovai atskleidė, jog naujasis „Meizu 21“ išmanusis telefonas debiutuos jau lapkričio 30 dieną. Pranešama, jog spaudos konferencija įvyks 8:30 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. Iki pristatymo likus mažiau nei savaitei – „Meizu“ dalinasi ir daugiau naujienų.

Kinijos bendrovės vadovai patvirtino, jog naujasis flagmanas bus aprūpintas 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranu. „Meizu“ išplatinta nuotrauka atskleidžia ir tai, kad čia bus naudojama 1.5K raiškos panelė. „Meizu 21“ ekranui suteiktas SGS sertifikatas dėl mažo mėlynos šviesos kiekio ir nemirgėjimo. Ekranas suteiks nuostabią žiūrėjimo patirtį, nes iš visų keturių pusių jį juosia simetriški vos 1,74 mm rėmeliai.

Kiek anksčiau buvo skelbiama ir tai, jog išmanusis telefonas veiks su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi – tai „Snapdragon 8 Gen 3“. „Meizu“ jungiasi prie daugelio gamintojų ir pasiūlys galingiausią „Android“ įrenginiams sukurtą mikroschemų rinkinį. Puikią naudojimosi patirtį užtikrins ir kompanijos sukurtas „OneMind 10.5“ dirbtinio intelekto lustas.

Naujasis „Meizu 21“ išmaniojo veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija, o gamintojas atskleidžia ir tai, jog pilno įkrovimo turėtų pakakti 8,2 valandoms naudojimosi. „Meizu“ atskleidė apie atliktus testus, kurių metu buvo simuliuojamas itin intensyvus naudojimosi scenarijus. Negana to, teigiama, kad atliekant analogiškus testus su konkurentų įrenginiais buvo gaunamas 7,4 valandų naudojimosi laikas, kuomet telefonas turi 5 100 mAh talpos bateriją.

Dar nepristatytas „Meizu 21“ buvo aptiktas ir 3C sertifikavimo duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į pirmąsias šio išmaniojo telefono specifikacijas. Nutekėję duomenys atskleidžia, jog įrenginys palaikys 80W greitojo įkrovimo technologiją. Verta prisiminti, jog „Meizu 20“ siūlė kiek lėtesnį įkrovimą, kurio sparta siekė 67W.

Išmanusis telefonas pirkėjus turėtų pasiekti su specialiu įkrovikliu, kuris leis pilnai išnaudoti „Meizu 21“ įkrovimo spartą. Dėžutėje su įrenginiu bus pridėtas įkroviklis, palaikantis 15W, 27W, 66W ir 80W krovimo spartas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas