„Meizu“ pasidalino pirmąja naujojo flagmano nuotrauka: atskleidžiama ne tik jo spalva, bet ir dizaino ypatumai

Arnas Balčiūnas

2023-03-09, 07:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ ruošiasi naujų išmaniųjų telefonų pristatymui, o prieš keletą dienų pagaliau paaiškėjo ir kada tai įvyks. Bendrovės atstovai šiandien oficialiai patvirtino, kad naujųjų „Meizu 20“ serijos flagmanų pristatymas įvyks jau kovo 14 dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ pasidalino pirmąja naujojo flagmano nuotrauka: atskleidžiama ne tik jo spalva, bet ir dizaino ypatumai

Kadaise itin populiarus gamintojas ruošia įspūdingą renginį. Kaip jau rašėme, „Meizu 20“ išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks Šanchajuje esančioje „Mercedes-Benz“ arenoje, o „Meizu“ atstovai patikino, kad tai bus didžiausias pristatymo renginys šios bendrovės istorijoje. Šiandien buvo pasidalinta ir pirmąja naujojo „Meizu 20“ modelio nuotrauka, kuri leidžia pažvelgti į tam tikrus dizaino sprendimus.

Kaip galima matyti iš „Meizu 20“ nuotraukos, išmanusis telefonas turės plokščias šonines briaunas bei nugarėlę, kurioje įmontuotos trys kameros. Nesunku pastebėti ir ryšio antenas, kas atskleidžia, jog įrenginio rėmelis – metalinis. Dešinėje briaunoje įmontuotas įjungimo bei garso reguliavimo mygtukai, tačiau nėra žinoma kas paslėpta kairėje kraštinėje.

Deja, tačiau jokios techninės „Meizu 20“ išmaniojo telefono savybės nėra žinomos. Remiantis naujausia informacija, „Meizu 20 Pro“ turės 10 bitų „Samsung E6 LTPO AMOLED“ ekraną su 3200 x 1400 taškų raiška bei kintančiu atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. Šios „Samsung“ pagamintos panelės maksimalus ryškumas sieks 1 800 nitų.

Jau žinoma ir tai, jog „Meizu 20 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Nors atmintinių informacijos išlieka nežinomos, tačiau skelbiama, jog šis flagmanas turės LPDDR5X operatyviosios (RAM) lustus bei UFS 4.0 talpyklas. „Pro“ variantas veikiausiai pasiūlys iki 12 GB operatyviosios bei 512 GB vidinės atminties. Šio flagmano veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 50W belaidžio įkrovimo galimybe.

Kaip jau minėjome, oficialus „Meizu 20“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks kovo 14 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas