„Meizu“ ruošiasi naujojo flagmano pristatymui: Kinijoje pradėta išankstinė rezervacija, aiškios pagrindinės savybės bei itin žema pradinė kaina

Artūras Nalivaiko

2023-11-19, 17:36 (atnaujinta 2023-11-21, 01:49)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ – sugrįžo. Kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai. Tačiau tai dar ne viskas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ ruošiasi naujojo flagmano pristatymui: Kinijoje pradėta išankstinė rezervacija, aiškios pagrindinės savybės bei itin žema pradinė kaina

Kaip ir daugelis kitų gamintojų, taip ir „Meizu“, ruošiasi 2024 metų flagmano pristatymui. Internete jau pasirodė pirmoji informacija apie „Meizu 21“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje arba 2024 metų pradžioje.

Gamintojo atstovai jau kuris laikas anonsuoja savo naujojo flagmano pristatymą. Socialiniame tinkle „Weibo“ buvo paskelbta informacija, jog netrukus paaiškės ir oficiali pristatymo data. Ir nors šis flagmanas dar nepristatytas, bendrovė jau pradėjo išankstinius jų užsakymus.

Remiantis naujausia informacija, jau nuo lapkričio 15 dienos galima iš anksto užsirezervuoti galimybę įsigyti naująjį „Meizu 21“ išmanųjį telefoną. Vos per keletą dienų gamintojas sulaukė daugiau nei 100 tūkst. rezervacijų. Tiesa, tokia galimybė siūloma tik Kinijoje.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Meizu“ flagmanas turėtų kainuoti maždaug 510 eurų. Jau žinoma tai, jog šis išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekraną. Čia bus naudojama „Samsung“ sukurta panelė su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Dar nepristatytas „Meizu 21“ buvo aptiktas ir 3C sertifikavimo duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į pirmąsias šio išmaniojo telefono specifikacijas. Nutekėję duomenys atskleidžia, jog įrenginys palaikys 80W greitojo įkrovimo technologiją. Verta prisiminti, jog „Meizu 20“ siūlė kiek lėtesnį įkrovimą, kurio sparta siekė 67W.

Išmanusis telefonas pirkėjus turėtų pasiekti su specialiu įkrovikliu, kuris leis pilnai išnaudoti „Meizu 21“ įkrovimo spartą. Dėžutėje su įrenginiu bus pridėtas įkroviklis, palaikantis 15W, 27W, 66W ir 80W krovimo spartas. Neoficialiais duomenimis, šis modelis turės 4 800 mAh talpos bateriją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas