„Meizu“ sugrįžimas įvyks su trenksmu: aiškėja kokiomis išskirtinėmis savybėmis pasižymės „Meizu 20“ flagmanas

Tomas Eidukevičius

2023-01-21, 18:09

0 komentarų

Kinijoje galime rasti gausybę įvairių kompanijų, kurios gamina išmaniuosius telefonus. Dažnai jos savo produktus siūlo ir Europoje, tačiau nesulaukia susidomėjimo – pradingsta. Panaši istorija įvyko ir su „Meizu“, kurios produkcija kadaise buvo itin populiari net ir Lietuvoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Meizu“ sugrįžimas įvyks su trenksmu: aiškėja kokiomis išskirtinėmis savybėmis pasižymės „Meizu 20“ flagmanas

„Meizu“ vardą į išmaniųjų telefonų rinką ketina grąžinti Kinijos automobilių gamintojas „Geely“. Panašu, jog automobilius kurianti bendrovė perėmė visas „Meizu“ valdžiusios įmonės akcijas, o buvę akcininkai – pasitraukė. Tokie pokyčiai rodo, jog „Geely“ perima visą „Meizu“ bendrovės veiklą. Dabar pradeda aiškėti ir ką sumanė „Geely“ vadovai.

Internete paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti ne tik dar nepristatytas „Meizu 20“ išmanusis telefonas, tačiau ir „FlymeAuto“ vartotojo sąsaja, kuri skirta elektriniams automobiliams. Niekam ne paslaptis, jog „Meizu“ įrenginiai veikdavo su „FlymeOS“ sąranka, o tai rodo, kad šią platformą ketinama naudoti ir „Geely“ transporto priemonėse.

Panašu, kad tai yra papildomas patikrinimo etapas, kai inžinieriai testuoja visas sistemos ir telefono funkcijas ir tiesiog įsitikina, kad viskas veikia taip, kaip turėtų. Vaizdo įraše „FlymeAuto“ atrodo kaip greita vartotojo sąsaja ir puikiai reaguojanti, o ryšys tarp telefono ir didelio ekrano atrodo nepriekaištingas.

Vaizdo įraše matomas „Meizu 20“ išmanusis telefonas turi didelį ir plokščią ekraną. Tiesa, įrenginys yra specialiame dėkle, kuris maskuoja didžiąją dalį prietaiso savybių. Kiek anksčiau, socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodė reklaminis vaizdo įrašas, kuriame skelbiama, kad naujasis „Meizu 20“ išmanusis telefonas pasirodys 2023 metų pavasarį. Remiantis pateikiama informacija, įrenginys jau pasiekė pasiruošimo masinei gamybai stadiją, tačiau daugiau jokių detalių apie šį flagmaną nėra pateikiama.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kuomet pasirodo tam tikra informacija apie „Meizu“ kuriamą flagmaną. Dar lapkričio pradžioje buvo pasklidęs reklaminis plakatas, o jame atskleidžiama, jog šiuo metu yra ruošiamas naujas flagmanas, kuris veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Tikėtina, kad tai yra to paties „Meizu 20“ anonsas.

Remiantis „PriceBaba“ informacija, „Meizu“ gali išleisti dvi naujojo flagmano versijas – tai turėtų būti „Meizu 20“ ir „Meizu 20 Pro“, o šių modelio išleidimo tikimasi dar šių metų pabaigoje. Tiesa, vienas iš jų gali debiutuoti ir kiek vėliau, 2023 metų pradžioje. Pranešama, jog „20 Pro“ variantas gali turėti nuo 8 GB iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties ir bus siūlomas bent trijų spalvinių variantų.

Kalbant apie „FlymeAuto“, akivaizdu, kad tai yra „FlymeOS“ vartotojo sąsajos tęsinys, kuris išlaiko tą pačią koncepciją. Čia naudojama ganėtinai paprasta idėja – sklandus ryšys tarp įrenginių, siekiant užtikrinti puikią vartotojo patirtį. Tiesa, vertėtų atkreipti dėmesį, jog dažnai išmanieji telefonai ir automobiliai neveikia taip gerai kaip norėtųsi. Tačiau, panašu, viena iš pagrindinių priežasčių kodėl „Geely“ nusprendė įsigyti „Meizu“ bendrovę ir bus susijusi su tokia dviejų įrenginių veikimo tarpusavyje galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas