„Meizu“ sugrįžimas – jau netrukus: oficialiai paskelbta naujųjų flagmano išleidimo data

Lukas Snarskis

2023-03-15, 07:15

1 komentaras

Kinijoje galime rasti gausybę įvairių kompanijų, kurios gamina išmaniuosius telefonus. Dažnai jos savo produktus siūlo ir Europoje, tačiau nesulaukia susidomėjimo – pradingsta. Panaši istorija įvyko ir su „Meizu“, kurios produkcija kadaise buvo itin populiari net ir Lietuvoje. Tačiau situacija keičiasi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ sugrįžimas – jau netrukus: oficialiai paskelbta naujųjų flagmano išleidimo data

Kinijos kompanija „Meizu“ ruošiasi naujų išmaniųjų telefonų pristatymui, o šiandien pagaliau paaiškėjo ir kada tai įvyks. Bendrovės atstovai šiandien oficialiai patvirtino, kad naujųjų „Meizu 20“ serijos flagmanų pristatymas įvyks jau kovo 30 dieną. Spaudos konferencija numatyta 13:30 val. Lietuvos laiku.

Specialiame puslapyje, „Meizu“ atstovai patvirtino, jog mūsų laukia du nauji išmanieji telefonai – tai „Meizu 20“ ir „Meizu 20 Pro“. Čia pademonstruotos ir šių įrenginių nuotraukos, kurios patvirtina anksčiau sklandžiusius gandus apie šių modelių dizaino sprendimus. Nesunku pastebėti, jog „Meizu 20“ turės tris, o „Pro“ modelis – keturias kameras.

Kompanijos atstovai patvirtino ir tai, jog „Meizu 20“ serijos išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais bei pasiūlys „Flyme 10“ vartotojo sąsają, kuri sukurta naudojant „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Jau žinoma ir tai, jog „Meizu“ šį flagmaną turėtų aprūpinti Full HD+ raiškos ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Deja, tačiau ekrano įstrižainė kol kas nėra žinoma, bet „Meizu“ atskleidė, kad čia ketinama įmontuoti ir itin greitą pirštų antspaudų jutiklį, kuris gebės atrakinti įrenginį vos per 0,075 sekundės. Kiek anksčiau buvo pasirodę informacijos ir apie šių įrenginių integracijos galimybes su „Geely“ elektromobiliais.

Internete paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti ne tik dar nepristatytas „Meizu 20“ išmanusis telefonas, tačiau ir „FlymeAuto“ vartotojo sąsaja, kuri skirta elektriniams automobiliams. Niekam ne paslaptis, jog „Meizu“ įrenginiai veikdavo su „FlymeOS“ sąranka, o tai rodo, kad šią platformą ketinama naudoti ir „Geely“ transporto priemonėse.

Panašu, kad tai yra papildomas patikrinimo etapas, kai inžinieriai testuoja visas sistemos ir telefono funkcijas ir tiesiog įsitikina, kad viskas veikia taip, kaip turėtų. Vaizdo įraše „FlymeAuto“ atrodo kaip greita vartotojo sąsaja ir puikiai reaguojanti, o ryšys tarp telefono ir didelio ekrano atrodo nepriekaištingas.

1 komentarų

Tvim

Baikite teigti nesamonę,kad Meizu buvo populiarus lietuvoje.Telefonai tikrai geri,bet jie niekada nebuvo populiarūs Europoje,o tuo labiau Lietuvoje.už kinijos ribų jie buvo populiarūs tik rusijoje...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas