„Meizu“ telefonai sulauks didžiulio atnaujinimo: oficialiai pristatyta „Flyme 10“ vartotojo sąsaja su visiškai nauju dizainu

Lukas Snarskis

2023-04-03, 07:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ – sugrįžo. Kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai. Tačiau tai nebuvo vienintelė naujiena, kuria pasidalino atgimusios bendrovės vadovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ telefonai sulauks didžiulio atnaujinimo: oficialiai pristatyta „Flyme 10“ vartotojo sąsaja su visiškai nauju dizainu

Praėjusios savaitės pabaigoje įvykusios „Meizu“ spaudos konferencijos metu buvo pademonstruoti ne tik naujieji „Meizu 20“ serijos išmanieji telefonai, apie kuriuos plačiau skaityti galite paspaudę čia, bet ir naujoji „Flyme 10“ vartotojo sąsajos versija. Pagal „Android“ operacinę sistemą sukurta sąsaja pasiūlys ne tik modernų įvaizdį, bet ir naujas piktogramas, valdiklius, meniu dizainą bei ekrano paveikslėlius.

„Meizu“ atnaujino ne tik vizualius elementus, tačiau pakoregavo kaip yra pateikiamos pagrindinės sistemos programos. „Flyme 10“ vartotojams taip pat pasiūlys mažo lango režimą, kuris dabar gali būti valdomas ir gestais, tokiais kaip dviejų pirštų spustelėjimas ar ilgas paspaudimas. Naujoji vartotojo sąsajos versija taip pat pasiūlys „Meizu OneMind 10 AI“ variklį, kuris, palyginti su ankstesnėmis versijomis, žada pagerinti kadrų dažnį, naudoti gerokai mažiau vietos telefone, o taip pat ir pasiūlys žymiai stabilesnį veikimą.

Kaip skelbia „Meizu“ atstovai, naujoji „Flyme 10“ vartotojo sąsajos versija turėtų atkeliauti ir į ankstesnius bendrovės produktus. Bandomąją versiją jau netrukus turėtų gauti „Meizu 18“, o taip pat ir „Meizu 18s“ serijos įrenginiai. „Meizu 17“ ir „Meizu 18x“ įrenginių savininkai šią naujovę galės išbandyti balandžio pabaigoje, o visi šie telefonai pilnus atnaujinimus gaus gegužės ir birželio mėnesiais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas