Mes jau testuojame naujuosius „Galaxy S23“ serijos flagmanus: pagrindinės jų savybės, kainos, o taip pat galimybė gauti atsakymus į jūsų klausimus

Lukas Snarskis

2023-03-16, 15:03

1 komentaras

„Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai, kurie išsiskiria ilgiausiu iki šiol baterijos veikimu, dvigubai didesne atminties talpa bei patobulintomis kameromis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mes jau testuojame naujuosius „Galaxy S23“ serijos flagmanus: pagrindinės jų savybės, kainos, o taip pat galimybė gauti atsakymus į jūsų klausimus
Samsung Galaxy S23 serija / Luko Snarskio nuotr.

Visi naujieji „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai pagaliau pasiekė ir mus. Jau testuojame „Galaxy S23“, „Galaxy S23 Plus“, o taip pat ir didžiausią ir galingiausią „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelį.

Jau netrukus mūsų portale rasite pirmuosius įspūdžius apie šiuos telefonus, o taip pat ir įvairių palyginimų bei, žinoma, detales jų apžvalgas. Tačiau kol visa ši informacija yra ruošiama – kviečiame prisiminti ką siūlo naujieji „Samsung“ flagmanai.

Samsung Galaxy S23 telefonų specifikacijos

Samsung Galaxy S23 Ultra / Luko Snarskio nuotr.

Naujieji „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais ir tai yra pirmas kartas, kuomet visi šios bendrovės flagmanai veikia su tais pačiais mikroschemų rinkiniais JAV ir Europos rinkose. Ankstesni įrenginiai mus pasiekdavo su „Exynos“ lustais.

Mažiausias šios serijos modelis – „Galaxy S23“ aprūpintas 6,1 colių įstrižainės AMOLED ekranu. „Samsung Galaxy S23 Plus“ pasižymi 6,6 įstrižainės ekranu, o didysis „Galaxy S23 Ultra“ turi 6,8 colių įstrižainės panelę su 2K raiška. Verta pastebėti, kad pirmi du modeliai turi tik Full HD+ raiška aprūpintas paneles.

Samsung Galaxy S23 Plus / Luko Snarskio nuotr.

„Samsung Galaxy S23“ ir „Galaxy S23 Plus“ turi po tris kameras. Pagrindinė jų pasižymi 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 12 MP plataus kampo bei 10 MP teleobjektyvas su 3x optiniu priartinimu. Nesunku nuspėti, jog „Galaxy S23 Ultra“ turi geresnes kameras. Čia jų rasime net keturias – pagrindinė pasižymi net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, o nugarėlėje taip pat rasime 12 MP plataus kampo sensorių, 10 MP teleobjektyvą su 3x optiniu priartinimu bei dar vieną tokios pačios raiškos objektyvą su 10x priartinimo galimybe.

Samsung Galaxy S23 Ultra / Luko Snarskio nuotr.

Skiriasi ir naujų „Samsung“ flagmanų baterijų talpa bei įkrovimo galimybės. „Samsung Galaxy S23“ turi 3 900 mAh talpos bateriją su 25W įkrovimu. Kiti du modeliai aprūpinti 45W greituoju įkrovimu. „Galaxy S23 Plus“ naudoja 4 700 mAh, o „Ultra“ modelis – 5 000 mAh talpos akumuliatorių.

Samsung Galaxy S23 telefonų kainos

Samsung Galaxy S23 Plus / Luko Snarskio nuotr.

Visi trys „Samsung“ flagmanai jau kuris laikas prieinami Lietuvoje, o juos užsisakyti galima ne tik pas visus ryšio operatorius, bet ir daugelyje kitų prekybos vietų. Pigiausias šios trijulės modelis – tai „Samsung Galaxy S23“ modelis.

Remiantis kainos.lt informacija, pigiausias „Galaxy S23“ išmanusis telefonas Lietuvoje parduodamas nuo 849 eurų, o už šią kainą siūlomas 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties modelis. Kalbant apie „Galaxy S23 Plus“, šis modelis parduodamas nuo 949 eurų. Už šią sumą siūlomas analogiškas atmintinių variantas.

Samsung Galaxy S23 Plus / Luko Snarskio nuotr.

„Samsung Galaxy S23 Ultra“ yra brangiausias šios „Samsung“ trijulės modelis, o jo kaina Lietuvoje prasideda nuo 1286 eurų, skelbiama kainos.lt tinklalapyje.

Kaip jau minėjome, netrukus pateiksime pirmuosius įspūdžius apie šiuos išmaniuosius telefonus, o pirmųjų tekstų sulauksite jau šį savaitgalį. Jeigu turite klausimų apie tam tikras „Samsung Galaxy S23“ serijos flagmanų savybes ar galimybes – rašykite komentaruose ir mes būtinai rasime atsakymus į jus dominančius klausimus.

1 komentarų

Testuotojams

Ką Jūs čia testuojate, jei jau dauguma rankose turi. Pasakysiu paprastai, turėjau samsung s21 ultra, įsigyjau šį nes dizainas į samsung note užnešimo, nes s21 su s pen tikrai nesąmonę padarė. O kas liečia visą kitą, labai didelio skirtumo nepajaučiau. Apart, kad žinai ake kamera zumina 200 kart, ir apart, kad procesorius su su vaizdo plokšte rimtesni. Reziumė, jei ne dizainas, s pen ir procas su vaizduške, klausimas ar imčiau. Na, ir dar šioks toks pliusas, nupirko seną salone už 500€ Nebūtų pirke, nebūčiau ir keites.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas