„Microsoft” nesiseka pardavinėti savo Android telefono: jau taiko dideles nuolaidas

Ignas Petrikonis

2020-10-24, 10:55 (atnaujinta 2023-02-10, 16:26)

0 komentarų
„Microsoft” nesiseka pardavinėti savo Android telefono: jau taiko dideles nuolaidas

Praėjusių metų spalio mėnesį „Microsoft” netikėtai pristatė sulenkiamą „Microsoft Duo” telefoną. Technologijų bendruomenę nustebino ypatingas išmaniojo dizainas, kurį sudaro du atskiri ekranai ir tarp jų esantis lankstymo mechanizmas. Dar didesniu siurprizu tapo tai, jog jame veikia ne „Windows 10” operacinė sistema, o modifikuota Android versija. Deja, bendrovė šio modelio taip ir neišleido į prekybą ir planavo tai atlikti tik prieš šių metų Kalėdas.

Vis dėlto „Microsoft” planai pasikeitė ir „Duo” ant prekybininkų lentynų atsidūrė jau prieš porą mėnesių, Gaila, tačiau panašu, kad telefono ypatinga sėkmė nelydi ir kompanija priversta dėl to imtis priemonių.

Oficialioje „Microsoft” elektroninėje parduotuvėje JAV „Surface Duo” versija su 128GB atminties sulaukė 200 dolerių nuolaidos ir dabar kainuoja 1199 dolerius. 256GB variantas taip pat atpigintas ta pačia suma - nuo šiol jis pardavinėjamas už 1299 dolerius.

Kompanija kol kas neatskleidžia, ar tai tėra laikina akcija ar nauja šių telefonų kaina, tačiau ganėtinai ankstyvas metų laikas, dar nespėjus įsisiūbuoti Kalėdiniam maratonui leidžia spėti, jog kainos jau nebegrįš į senas vėžias.

Taigi, kodėl „Microsoft” priversta mažinti šio, rodos, tokio unikalaus ir pažangaus išmaniojo kainą? „Duo” išbandę žurnalistai vienas po kito skelbė apie įvairius korpuso defektus (lūžusį rėmą prie USB-C jungties, nelygius tarpus) bei tai, jog telefone veikianti Android programinė įranga yra viena labiausiai stringančių ir prasčiausiai veikiančių, su kokia jiems teko susidurti pastaruoju metu.

Tai galimai taip pat lėmė, jog „Microsoft” nesiryžta „Surface Duo” pardavinėti už tėvynės ribų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas