„Motorola“ ir toliau nestabdo: aiškėjo naujojo „Motorola Edge 40“ modelio specifikacijos ir stebėtinai žema kaina

Arnas Balčiūnas

2023-04-08, 07:36 (atnaujinta 2023-04-09, 10:22)

0 komentarų

Kaip ir buvo tikėtasi, šią savaitę „Motorola“ pristatė naująjį „Motorola Edge 40 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris yra tas pats „Moto X40“, kuris dar prieš keletą mėnesių debiutavo Kinijoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ ir toliau nestabdo: aiškėjo naujojo „Motorola Edge 40“ modelio specifikacijos ir stebėtinai žema kaina

Šios spaudos konferencijos metu daugelis tikėjosi išvysti ir „Motorola Edge 40“ išmanųjį telefoną, tačiau kompanijos atstovai tokio modelio dar nepademonstravo. Ir nors jau yra žinoma daugelis šio modelio specifikacijos, bet išleidimo data – išlieka nežinioje.

Jau žinoma, kad priešingai nei „Edge 40 Pro“ modelis, kuris yra toks pats kaip „Moto X40“, naujasis „Edge 40“ bus visiškai naujas produktas. Dabar aiškėja, kad šis išmanusis telefonas kainuos tik 600 eurų, o pirkėjams bus siūlomas keturių skirtingų spalvų.

Remiantis naujausia informacija, „Motorola Edge 40“ išmanusis telefonas bus prieinamas žalios ,mėlynos, juodos ir rožinės spalvų, o trys iš keturių spalvų bus padengtos dirbtinės odos tekstūra. Tokią savybę gaus visi atspalviai, išskyrus mėlyną variantą.

Priminsime, kad naujasis „Motorola Edge 40“ turėtų būti aprūpintas 6,55 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 8020“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Dar nepristato „Motorola“ išmaniojo nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Edge 40“ taip pat turės 13 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro kamerą. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Pranešama, kad išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 400 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu. „Motorola Edge 40“ pasiūlys ir 15W belaidį įkrovimą. Šis įrenginys taip pat bus aprūpintas IP68 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada debiutuos šį „Motorola“ naujiena, bet tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas