„Motorola“ netrukus sudrebins telefonų rinką: ruošiamasi pristatyti flagmaną, aprūpintą išskirtinėmis savybėmis

Išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis daugiau įvairiausių sulenkiamų telefonų, tačiau bene daugiausiai dėmesio pelno būtent atlenkiami modeliai. „Samsung“ jau ne vienerius metus kuria „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, šiame segmente debiutavo ir „Oppo“, o naują variantą ruošia ir „Motorola“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ netrukus sudrebins telefonų rinką: ruošiamasi pristatyti flagmaną, aprūpintą išskirtinėmis savybėmis

„Motorola“ šiemet planuoja pristatyti du atlenkiamus išmaniuosius telefonus. Internete jau kuris laikas kalbama apie „Motorola Razr 40“ serijos modelius, o dabar pasirodė ir „Razr 40 Ultra“ varianto maketai. Aiškėja, kad šis įrenginys bus prieinamas trijų skirtingų spalvų.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, šis atlenkiamas išmanusis bus prieinamas juodos, melsvos ir rožinės spalvų. Nesunku pastebėti ir tai, jog beveik visa viršutinio dangtelio dalis yra padengta ekranu, įskaitant ir vietas aplink kameras bei LED blykste. Tikėtina, kad „Motorola“ pasiūlys bene didžiausią ekraną tarp tokio tipo įrenginių.

Naujasis „Motorola“ sulenkiamas išmanusis bus aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, nors anksčiau buvo skelbiama, kad čia rasime „Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkinį. Įrenginys taip pat turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties.

„Motorola Razr 40 Ultra“ turės 3,5 colių įstrižainės išorinį ekraną, kuris turės 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Čia bus naudojama AMOLED panelė su Full HD raiška. Deja, tačiau vidinio ekrano savybės kol kas išlieka nežinomos. Tačiau jau žinoma kokiomis kameromis turėtų pasižymėti šis flagmanas.

Pranešama, jog netrukus pasirodanti „Motorola“ naujiena turės 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP plataus kampo sensorių. Čia turėtų būti naudojami atitinkamai „Sony IMX563“, o taip pat ir „SK Hynix Hi1336“ jutikliai. Išorinis ekranas turės 32 MP asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su 3 640 mAh talpos baterija, kurią bus galima įkrauti 33W sparta. „Motorola Razr 40 Ultra“ pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „My UX“ vartotojo sąsaja.

Nors oficiali išleidimo data ir nėra skelbiama, tačiau tikimasi, kad „Motorola“ naujuosius savo atlenkiamus telefonus pristatys jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas