„Motorola“ pristatė du naujus telefonus: oficialiai pademonstruoti naujieji „Moto G Power 5G“ ir „Moto G“ modeliai

Lukas Snarskis

2024-03-21, 15:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar anonsuojamas ir dar pristatyti ir dar du įrenginiai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Motorola“ pristatė du naujus telefonus: oficialiai pademonstruoti naujieji „Moto G Power 5G“ ir „Moto G“ modeliai

Technologijų bendrovė „Motorola“ ruošia keletą naujų išmaniųjų telefonų, o vienas iš jų – „Motorola Edge 50 Pro“. Oficialus pristatymas turėtų įvykti dar balandžio pradžioje, tačiau dabar bendrovė turi kitų naujienų. Kompanijos atstovai pademonstravo naujuosius „Moto G Power 5G“, o taip pat ir „Moto G“.

Moto G Power 5G (2024)

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Moto G Power 5G (2024)“ taip pat turi stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu bei ausinių lizdą.

Ši „Motorola“ naujiena veiks su „MediaTek Dimensity 7020“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog virtualiu būdu, pasitelkiant programinę įrangą, operatyviosios atminties kiekį bus galima padvigubinti.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe. „Moto G Power 5G (2024)“ taip pat palaikys ir belaidžio įkrovimo technologiją, kuri leis šį telefoną įkrauti 15W sparta. Prietaiso nugarėlėje – dvi kameros.

Skelbiama, jog pagrindinė „Moto G Power 5G (2024)“ kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta taip pat rasime 8 MP plataus kampo kamerą, kuri gali būti naudojama ir kaip makro objektyvas. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Naujasis „Moto“ įrenginys bus prieinamas rožinės ir tamsiai mėlynos palvų, o jo kaina sieks maždaug 277 eurus.

Moto G (2024)

Išmanusis telefonas naudos 6,6 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška ir pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Naujasis „Moto G (2024)“ iš esmės yra labai panašus į praėjusių metų modelį, o didžiausia naujovė – atnaujintas mikroschemų rinkinys.

Šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Tiesa, virtualiu būdu, pasitelkiant programinę įrangą, operatyviosios atminties kiekį bus galima padvigubinti.

„Moto G (2024)“ nugarėlėje rasime 50 MP pagrindinę kamerą bei 2 MP makro sensorių. Priekinėje telefono dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas