„Motorola“ pristatė du naujus telefonus: oficialiai pademonstruoti naujieji „Moto G Power 5G“ ir „Moto G“ modeliai

Lukas Snarskis

2024-03-21, 15:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar anonsuojamas ir dar pristatyti ir dar du įrenginiai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pristatė du naujus telefonus: oficialiai pademonstruoti naujieji „Moto G Power 5G“ ir „Moto G“ modeliai

Technologijų bendrovė „Motorola“ ruošia keletą naujų išmaniųjų telefonų, o vienas iš jų – „Motorola Edge 50 Pro“. Oficialus pristatymas turėtų įvykti dar balandžio pradžioje, tačiau dabar bendrovė turi kitų naujienų. Kompanijos atstovai pademonstravo naujuosius „Moto G Power 5G“, o taip pat ir „Moto G“.

Moto G Power 5G (2024)

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Moto G Power 5G (2024)“ taip pat turi stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu bei ausinių lizdą.

Ši „Motorola“ naujiena veiks su „MediaTek Dimensity 7020“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog virtualiu būdu, pasitelkiant programinę įrangą, operatyviosios atminties kiekį bus galima padvigubinti.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe. „Moto G Power 5G (2024)“ taip pat palaikys ir belaidžio įkrovimo technologiją, kuri leis šį telefoną įkrauti 15W sparta. Prietaiso nugarėlėje – dvi kameros.

Skelbiama, jog pagrindinė „Moto G Power 5G (2024)“ kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta taip pat rasime 8 MP plataus kampo kamerą, kuri gali būti naudojama ir kaip makro objektyvas. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Naujasis „Moto“ įrenginys bus prieinamas rožinės ir tamsiai mėlynos palvų, o jo kaina sieks maždaug 277 eurus.

Moto G (2024)

Išmanusis telefonas naudos 6,6 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška ir pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Naujasis „Moto G (2024)“ iš esmės yra labai panašus į praėjusių metų modelį, o didžiausia naujovė – atnaujintas mikroschemų rinkinys.

Šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Tiesa, virtualiu būdu, pasitelkiant programinę įrangą, operatyviosios atminties kiekį bus galima padvigubinti.

„Moto G (2024)“ nugarėlėje rasime 50 MP pagrindinę kamerą bei 2 MP makro sensorių. Priekinėje telefono dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas