„Motorola“ pristatė „Edge 50 Ultra“ išmanųjį telefoną: pasiūlys naujausią „Qualcomm“ procesorių, puikias kameras ir išskirtinį dizainą

Lukas Snarskis

2024-04-19, 19:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Motorola Edge 50 Pro“ išmaniojo telefono modelį, o neseniai įvyko ir oficialus pristatymas. Kaip ir buvo tikėtasi, šis įrenginys veiks su „Qualcomm“ sukurtu procesoriumi ir pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už itin patrauklią kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pristatė „Edge 50 Ultra“ išmanųjį telefoną: pasiūlys naujausią „Qualcomm“ procesorių, puikias kameras ir išskirtinį dizainą

Naujasis „Motorola“ įrenginys jau prieinamas Indijos rinkoje, o kalbos apie jo debiutą Europoje pasitvirtino. „Motorola Edge 50 Pro“ jau prieinamas kai kuriose Senojo žemyno valstybėse, kur jo kaina sieks maždaug 700 eurų. Tačiau tai nebuvo vienintelė gamintojo naujiena.

Į Europą jau visai netrukus atkeliaus ir naujasis „Motorola Edge 50 Ultra“, kuris išsiskirs ne tik stilingu dizainu, bet ir pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas. Kviečiame pažvelgti į šią gamintojo naujieną.

Naujasis „Edge 50 Ultra“ turi 6,7 colių įstrižainės P-OLED ekraną su 2 712 x 1 220 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 10 bitų panelė su HDR10+ palaikymu, o maksimalus ekrano ryškumas sieks 2 500 nitų. Viršutinėje dalyje – 50 MP asmenukių kamera.

„Motorola“ naujiena veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi ir turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį.

„Motorola Edge 50 Ultra“ taip pat pasiūlys 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinį objektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe. Išmanusis taip pat turi 50 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu, kas leis fiksuoti ir makro nuotraukas.

Kadangi 2024 yra dirbtinio intelekto metai, čia bus panaudoti ir specialūs sprendimai. Telefone dirbtinis intelektas automatiškai galės reguliuoti užrakto greitį ir stabilizavimo lygį, atsižvelgdamas į sceną. Jis taip pat tvarko automatinio fokusavimo sekimą. Naujasis nuotraukų tobulinimo variklis optimizuoja vaizdus, kad juose būtų matomos detalės šviesiose vietose ir šešėliuose, aiškumas, spalvos ir „bokeh“ efektas.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 125W greitojo įkrovimo galimybe. „Motorola Edge 50 Ultra“ pasiūlys ir 50W belaidį įkrovimą. „Motorola“ teigimu, vos keturių minučių įkrovimo turėtų pakakti tam, jog telefonas veiktų visą dieną.

Verta paminėti ir tai, jog „Edge 50 Ultra“ modelis naudoja aliuminio rėmelį, o priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu. Išmanusis turi ir IP68 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Išmanusis telefonas taip pat palaiko „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.4“ bei turi stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu. Pranešama, jog „Motorola Edge 50 Ultra“ Europoje turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu, o jo kaina sieks apie 1 000 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas