„Motorola“ pristatė naująjį „Edge 50 Fusion“ modelį: pasiūlys ekraną lenktais kraštais, „Qualcomm“ procesorių, 50 MP pagrindinę kamerą ir greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-05-16, 19:55

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o pastaruoju metu pristatė ir dar keletą naujienų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Motorola“ pristatė naująjį „Edge 50 Fusion“ modelį: pasiūlys ekraną lenktais kraštais, „Qualcomm“ procesorių, 50 MP pagrindinę kamerą ir greitą įkrovimą

Kompanija per pastarąjį mėnesį pristatė bent keletą įrenginių, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena. „Motorola“ oficialiai pristatė naująjį „Edge 50 Fusion“ modelį, kuris priskiriamas vidutinės klasės įrenginių grupei.

Išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės pOLED ekraną su lenktais kraštais ir Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas sieks 1 600 nitus, o pats ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Motorola Edge 50 Fusion“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. „Edge 50 Fusion“ modelio nugarėlėje taip pat įmontuota ir 13 MP plataus kampo kamera. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

„Motorola Edge 50 Fusion“ aprūpintas ir IP68 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui. Čia rasime ir „Bluetooth 5.2“ palaikymą. Verta paminėti ir tai, jog šio išmaniojo telefono svoris siekia vos 174,9 gramus, o korpuso storis – 7,9 mm.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas